Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Stolar, fåtöljer och soffor för funktionella utrymmen

  Att välja rätt möbler handlar inte bara om estetik utan har lika mycket att göra med funktionalitet och ergonomi. En tillgänglig sittyta kan ofta vara skillnaden mellan ett lyckat möte och en total katastrof. Vi kan erbjuda anpassningsbara stolar för kontoret, och fåtöljer samt soffor för reception eller mötesrum. Hos oss hittar du helhetslösningar så som modulära möbelsystem, vilka kan utökas successivt eller anpassas helt utifrån aktuella behov.

  Förbättra akustik och ljudbild med smarta lösningar

  Ibland behövs helt enkelt lugn och ro, vilket ofta kan vara svåruppnåeligt när man befinner sig mitt i händelsernas centrum eller när verksamheten är belägen i en stadskärna eller i anslutning till vältrafikerade vägar. Turligt nog finns det ett flertal uppfinningsrika lösningar som såväl både förbättrar befintlig akustik och stänger ute oönskade ljud. Därför kan vi erbjuda ett stort antal olika smidiga produkter för ljudisolering och dämpning. Välj mellan färdiga bås, justerbara arbetsrum och mer traditionella flyttbara alternativ likt skärmar och paneler.

  Effektiv ljussättning och smidig förvaring

  Ljussättning handlar om mer än bara lampor. Minst lika viktigt är det att välja produkter som främjar rätt sorts ljus och även passar in i omgivningen. Vi har ett flertal lampor särskilt anpassade för en modern arbetsmiljö och som på en och samma gång främjar en både upplyst och rymlig yta.

  Ett liknande tankesätt är också viktigt när det kommer till skrivbord, diskar och förvaringsmöbler som måste vara både ergonomiska och funktionella. Bland våra produkter finner ni ett stort antal möbler som främjar personliga möten och även säkerställer att kontoret blir en produktiv plats.