Experter på sjukhusmöbler

Sveriges bredaste sortiment av sjukhusmöbler

Swemed är ett företag med säte i Stockholm som säljer sjukvårdsutrustningar till kommuner, landsting, skolor, företag och privatpersoner i Sverige. Vår försäljning sker på distans genom telefon, e-post och på vår hemsida.

Vi vill kunna erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser över hela landet. Idag består sortimentet av 20.000 artiklar i olika former, färger och variationer. Vi tar även emot specialbeställningar för den som är i behov av något unikt. Vi jobbar främst med leverantörer inom EU (bl.a. Tyskland, Spanien, Italien, Polen, Portugal).

Hos oss har man möjlighet att bli avtalskund kostnadsfritt (endast företag) för att kunna ta del av olika rabatter och erbjudanden. Man kan även bli återförsäljare åt Swemed. All administration sker över telefon och på vår hemsida genom inlogg till vårt ÅF-system.

Vi som jobbar på Swemed har många års erfarenhet av sjukvårdsutrustningar och lägger stor vikt på personlig service, vi finns här för våra kunder! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Huvudkontor i nya och miljövänliga Albyberg Företagspark (Stockholm)

Albybergsringen

Vår affärsidé

Att förenkla inköpet av inredning och möbler, säkra och kvalitetskontrollerade för sjukvården, fysioterapeuter, skönhetsbranschen m.fl.

Vår vision

Vår vision är att bli Europas ledande leverantör av möbler inom vården på nätet.

Kärnvärden

  • Tillgänglighet & Support – Vår personal har lång branscherfarenhet och kan vägleda er med produktval och andra frågeställningar.
  • Flexibilitet & Anpassning – Genom att förstå kund och anpassa lösningar utifrån behov kan vi hålla våra kunder nöjda.
  • Användarvänlighet & Enkelhet – Att webbutiken är användarvänlig och funktionell är en självklarhet. Alla ska kunna handla hos oss.
  • Ordning & Reda – Med moderna systemlösningar och processhanteringar har vi alltid kontroll och kan därmed erbjuda snabb & pålitlig service.
  • Säkerhet & Kvalitetskontroller – Som leverantör av sjukvårdsrelaterade produkter ansvarar vi för en del av befolkningens välbefinnande. Alla produkter är noggrant utvalda och kontrollerade under EU:s direktiv (CE-godkännande m.m.).

Företagsuppgifter

Registrerat företagsnamn: KLINIKINREDNING SVERIGE AB
Organisationsnummer: 559120-2071
Adress: Albybergsringen 116
Postnummer: SE-137 69
Postort: Österhaninge (Stockholm)

Tel: 08-656 00 77
Support: kundtjanst@swemed.se
Press och övriga ärenden: info@swemed.com