Sveriges bredaste sortiment av sjukvårdsutrustning och hjälpmedel

Swemed är en av Europas största interaktiva e-handelssidor för möbler, utrustningar och förbrukningsartiklar inom vård, hälsa och skönhet. Vi har över 50 000 artiklar inom medicinska möbler, hjälpmedel, träning och rehab, anatomiska modeller och simulatorer, kontorsmöbler, förbrukningsartiklar, kirurgiska instrument och mycket mer!

Vi har vårt säte i Stockholm och säljer produkter inom vård, hälsa och skönhet till kommuner, landsting, skolor, företag och privatpersoner i Sverige. Försäljningen sker på distans genom telefon, e-post och på vår hemsida. Majoriteten av de största vårdinrättningarna och privata vårdbolagen i Sverige är kunder hos oss idag.

Sedan 30 juni 2021 har Swemed haft nya ägare. De nya ägarna heter Onemed och är en ledande distributör av förbrukningsmaterial och vårdrelaterade tjänster till hälso- och sjukvården i Europa. De finns i 11 länder, har över 1 000 medarbetare och omsätter ungefär 7 miljarder SEK. OneMed är en samarbetspartner som möjliggör bättre liv för patienter, underlättar vardagen för sjukvårdens medarbetare och bidrar till lägre vårdkostnader.

Vi som jobbar på Swemed har många års erfarenhet av sjukvårdsutrustningar och lägger stor vikt på personlig service, vi finns här för våra kunder! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Bli kund hos oss och ta del av vårt exklusiva och breda utbud!

Vår affärsidé

Att förenkla inköpet av utrustning, inredning och möbler, säkra och kvalitetskontrollerade för sjukvården, fysioterapeuter, skönhetsbranschen m.fl.

Vår vision

Vår vision är att bli Nordens ledande leverantör av förbrukningsvaror, utrustningar och möbler inom vården på nätet.

Kärnvärden

  • Tillgänglighet & Support – Vår personal har lång branscherfarenhet och kan vägleda er med produktval och andra frågeställningar.
  • Flexibilitet & Anpassning – Genom att förstå kund och anpassa lösningar utifrån behov kan vi hålla våra kunder nöjda.
  • Användarvänlighet & Enkelhet – Att webbutiken är användarvänlig och funktionell är en självklarhet. Alla ska kunna handla hos oss.
  • Ordning & Reda – Med moderna systemlösningar och processhanteringar har vi alltid kontroll och kan därmed erbjuda snabb & pålitlig service.
  • Säkerhet & Kvalitetskontroller – Som leverantör av sjukvårdsrelaterade produkter ansvarar vi för en del av befolkningens välbefinnande. Alla produkter är noggrant utvalda och kontrollerade under EU:s direktiv (CE-godkännande m.m.).

Ett urval av våra kunder

Företagsuppgifter

Registrerat företagsnamn: KLINIKINREDNING SVERIGE AB
Organisationsnummer: 559120-2071
Adress: Handen stationsväg 17
Postnummer: SE-136 40
Postort: Handen (Stockholm)

Tel: 08-656 00 77
Support: kundtjanst@swemed.se
Press och övriga ärenden: info@swemed.com