Sveriges bredaste sortiment av sjukvårdsutrustning och hjälpmedel

Swemed är ett företag med säte i Stockholm som säljer sjukvårdsutrustningar till kommuner, landsting, skolor, företag och privatpersoner i Sverige. Försäljningen sker på distans genom telefon, e-post och på vår hemsida.

En av våra absolut största styrkor ligger i våra internationella kontakter och samarbeten. Vi kan därför erbjuda ett unikt utbud av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Det är en av många anledningar till att majoriteten av de största vårdinrättningarna och privata vårdbolagen i Sverige är kunder hos oss idag.

Vi vill kunna erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser över hela landet. Idag består sortimentet av +25 000 artiklar i olika former, färger och variationer. Vi tar även emot specialbeställningar för den som är i behov av anpassade lösningar. Vi jobbar främst med leverantörer inom EU (bl.a. Tyskland, Spanien, Italien, Polen, Portugal).

Vi som jobbar på Swemed har många års erfarenhet av sjukvårdsutrustningar och lägger stor vikt på personlig service, vi finns här för våra kunder! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Huvudkontor i nya och miljövänliga Albyberg Företagspark (Stockholm)

Albybergsringen

Vår affärsidé

Att förenkla inköpet av utrustning, inredning och möbler, säkra och kvalitetskontrollerade för sjukvården, fysioterapeuter, skönhetsbranschen m.fl.

Vår vision

Vår vision är att bli Europas ledande leverantör av utrustningar och möbler inom vården på nätet.

Kärnvärden

  • Tillgänglighet & Support – Vår personal har lång branscherfarenhet och kan vägleda er med produktval och andra frågeställningar.
  • Flexibilitet & Anpassning – Genom att förstå kund och anpassa lösningar utifrån behov kan vi hålla våra kunder nöjda.
  • Användarvänlighet & Enkelhet – Att webbutiken är användarvänlig och funktionell är en självklarhet. Alla ska kunna handla hos oss.
  • Ordning & Reda – Med moderna systemlösningar och processhanteringar har vi alltid kontroll och kan därmed erbjuda snabb & pålitlig service.
  • Säkerhet & Kvalitetskontroller – Som leverantör av sjukvårdsrelaterade produkter ansvarar vi för en del av befolkningens välbefinnande. Alla produkter är noggrant utvalda och kontrollerade under EU:s direktiv (CE-godkännande m.m.).

Ett urval av våra kunder

Företagsuppgifter

Registrerat företagsnamn: KLINIKINREDNING SVERIGE AB
Organisationsnummer: 559120-2071
Adress: Albybergsringen 116
Postnummer: SE-137 69
Postort: Österhaninge (Stockholm)

Tel: 08-656 00 77
Support: kundtjanst@swemed.se
Press och övriga ärenden: info@swemed.com