Filter Visar alla 9 produkter
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera
Pris
Sortera efter
Grace - Soffor, fåtöljer och bord

Grace – Soffor, fåtöljer och bord

Möbelfamiljen Grace är skapad för att bemöta behoven i gemensamma ytor och inkluderar en soffa, en fåtölj och två olika bord. Tack vare kombinationen av utpräglade sittplatser och ett minimalistiskt ramverk får kollektionen en skulpturär karaktär. Med flera olika ytbeläggningar ger Grace-kollektionen ett brett spektrum av möjligheter. Just därför fungerar Grace-soffan inte bara bra i […]

Excluding VAT
Mesh - Soffor och fåtöljer

Mesh – Soffor och fåtöljer

Mesh är en elegant möbel med en samtida karaktär. Designad för att skapa inbjudande kontorsmiljöer kan den enkelt skräddarsys för att passa en specifik plats eller ett specifikt behov.

Excluding VAT
BELONG - Soffa

BELONG – Soffa

VANK_BELONG är en modulsoffa som anpassar sig efter användarens behov och preferenser. Den erbjuder bekvämlighet men inspirerar inte till lojhet. Denna soffa passar både i hemmet, receptionsområden, restauranger och kontorsmiljöer.

Excluding VAT
WOODI TRAWERS - Möbelsystem för väntrum

WOODI TRAWERS – Möbelsystem för väntrum

VANK_WOODI TRAWERS möbelserie som står ut ur mängden med sin moderna design. Dess modulsäten är perfekta för att skapa kreativa interiörer där de kan fungera som både dekorativa inslag och en ergonomisk möbel.

Excluding VAT
DRONN - Soffa, fåtölj och bord

DRONN – Soffa, fåtölj och bord

VANK_DRONN är en ergonomisk kontorsstol som kombinerar funktion med en modern design. Dess unika utseende gör den till den perfekta stolen för konferensrum så väl som en idealisk läderkontorsstol.

Excluding VAT
MONT - Möbelsystem med soffor och fåtöljer

MONT – Möbelsystem med soffor och fåtöljer

VANK_MONT är en perfekt synergi av en arbetsstol och en plats att slappna av på. Sidoväggar som fästs på puffar och säkrar ljuddämpning vilket gör VANK_MONT till en idealisk möbel till krävande kunder som värdesätter modern design.

Excluding VAT
Lounge - Soffsystem

Lounge – Soffsystem

En plats där en informell atmosfär främjar kreativitet och nya idéer. Effektiva möten mellan anställda från olika avdelningar som, över en kopp kaffe, delar med sig av information, kunskap och erfarenheter. Denna yta är loungen. Mjuka loungemöbler – en modern design, enkel att använda och färger som säkrar energi och avslappning på en och samma […]

Excluding VAT
Agora - Flexibelt möbelsystem

Agora – Flexibelt möbelsystem

Med namnets ursprungliga betydelse i åtanke är Agora skapad för att främja samarbeten. Med de olika nyckelelement kan möbeln vara en bänk, en hylla, en soffa eller en kombination av flera av dessa enheter samtidigt. Skapa en mix av sittplatser från traditionella möten till en plats för samtal, eller ett flexibelt system med 1×1-element. Skräddarsy […]

Excluding VAT
Kaiva - Soffsystem

Kaiva – Soffsystem

En karaktäristisk form och modulär struktur – Kaiva är ett mjukt möbelsystem som gör det möjligt för användaren att skapa sin egen kollektion.

Excluding VAT