Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vad är medicinska möbler?

  Medicinska möbler är ett brett begrepp och en kategori som innefattar allt ifrån britsar till förvaring. Men det som förenar samtliga produkter i kategori är att de är särskilt utformade för att göra det möjligt att utföra den sorts åtgärder som verksamheten innefattar.

  • Britsar och behandlingsstolar för såväl allmän användning som för särskilda ändamål.
  • Klassiska pallar och sittstolar för hög ergonomi och praktisk användning.
  • Stationära hyllor och skåp samt flyttbara förvaringsvagnar utifrån behov.
  • Alternativ för ett flertal inriktningar. Däribland sjukvård, veterinärverksamhet, skönhetsbehandling, laboratorier och mycket mer.

  Oavsett vad ni har för specifika behöv så kommer ni med rätt val av medicinska möbler att göra det smidigare att nå resultat och skapa en tryggare miljö för patienter, brukare och vårdtagare. Många av möblerna är även tillräckligt mångfacetterade för att bli en del av även de allra mest föränderliga verksamheterna.

  Beprövade medicinska möbler

  En stor del av våra medicinska möbler är särskilt utvalda för att de är såväl beprövade som certifierade för att användas i professionella miljöer. Därför är de ett lämpligt alternativ även när det ställs riktigt höga krav på utrustningen. Välj själv mellan klassiska pålitliga produkter eller moderna eldrivna och ergonomiska alternativ.

  Med helhetsorienterad fokus så har vi alternativ som säkerställer ett gott resultat för såväl vårdtagare som vårdgivare. Därför har våra möbler kommit att bli en uppskattad och tillförlitlig del av ett stort antal verksamheter där kvalitet, tillförlitlighet och förtroende är i fokus.

  Brett sortiment

  Genom att ständigt bredda utbudet så ser vi till att alltid leva upp till marknadens höga krav och förväntningar på medicinska möbler. Det gör att vi kan tillhandahålla såväl komplementutrustning för er som periodvis har större behöv av fler möbler, som er som vill utöka ert befintliga utbud. Med fokus på kvalitet och valmöjligheter kan vi därför tillgodose ett brett antal önskemål inom ett flertal olika vårdrelaterade branscher.