Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Hopfällbar massagebänk eller stationär bänk

  Den moderna massagebänken är ett resultat av många års utveckling. De kännetecknas av en oerhört lätt ram i kombination med mjuk liggyta. På så sätt är de på en och samma gång bekväma och enkla att flytta och montera. I vårt utbud av massagebänkar hittar ni såväl hopfällbara som stationära bänkar.

  Våra stationära massagebänkar har blivit väldigt populära på fasta inrättningar, då de inte kräver någon särskild ansträngning för att användas. Där massagebänkar bara är ett litet inslag av verksamheten är däremot hopfällbara bänkar enormt populära. Dessa kan i de flesta fall monteras på mindre än en minut, och blir därefter en fullskalig och kvalitativ massagebänk.

  Restpro massagebänk och många andra modeller

  Just Retrpro har etablerat sig som ett av världens mest högt aktade varumärken när det kommer till massagebänkar. De kännetecknas av en unik kombination av funktionalitet och estetik. Deras bänkar är därmed inte bara väldigt användbara, utan även väldigt stiliga.

  Vi saluför ett stort antal av deras produkter. Oavsett om ni vill ha en hopfällbar eller stationär bänk kan ni vara säkra på att vi har något som passar. Om Restpro inte är det som ni letar efter kan ni även känna er trygga med att vi har många andra varumärken som uppfyller samma höga krav på funktionalitet och användbarhet.

  Billig massagebänk eller exklusiv relaxprodukt

  På senare tid har nivån verkligen höjts för vad man förväntar sig av massagebänkar. Det handlar inte längre om en enkel träbänk, utan nu för tiden är massagebänkar ofta synonyma med justerbara, hopfällbara och väldigt flexibla produkter. Vi har valt att tillhandahålla ett brett utbud av såväl avancerade bänkar som enklare, traditionella och hållbara kvalitetsbänkar.

  Vad man väljer handlar helt enkelt om individuella förutsättningar. Samtliga produkter i vårt utbud erbjuder stor nytta för pengarna och kommer att vara användbara under överskådlig framtid. Har man däremot särskilda krav är det en bra idé att välja någon utav de mer anpassningsbara modellerna.