Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Med särskild prioritet på att tillhandahålla utrustning vars kvalitet och utförande är såväl ändamålsenligt som certifierat har vi ett stort utbud av vävnadshakar, krokar och kirurgiska hudhakar. På så sätt präglas vårt sortiment alltid av professionalitet. Vår ambition är att ständigt leva upp till våra kunders allra högsta önskemål gällande kvalitativa instrument för kirurgi.

  Flertal kirurgiska krokar och hakar

  I samband med kirurgi så är det viktigt med ändamålsenlig hantering av vävnad. Här hittar ni kirurgiska hakar som är framtagna för att vara tillförlitliga även under krävande omständigheter. Tack vare kvalitativa material och standardiserade utföranden bibehåller de funktionaliteten även efter regelbunden sterilisering. Ett givet alternativ för alla verksamheter som har behov av kirurgiska hakar.

  • Allmänna kirurgiska hakar i många olika utföranden som gör det enkelt att välja utifrån särskilt användningsområde. Gör det enkelt att skapa ett mångfacetterad utbud som säkerställer rätt förutsättningar för många olika åtgärder.
  • Krokar för noggrann och finstilt hantering av känslig vävnad. Tillgängliga i många olika längder och varianter. Gör det enkelt att vidta ingripande åtgärder och minimera risken för vävnadsskada.
  • Kirurgiska krokar och hakar med självlåsande mekanism och spärrfunktion för krävande ingrepp.
  • Specialiserade alternativ för särskilda kirurgiska inriktningar. Gör det enkelt för er att hitta de hakar och krokar som behövs för de mest nischade ingreppen.

  För att täcka samtliga önskemål har vi säkerställt tillräcklig variation för att leva upp till alla kirurgiska behov. Samtidigt har vi även mycket specialiserad utrustning för de allra mest specifika ingreppen. På så sätt blir vi ett fullgott alternativ för alla verksamheter.

  Kvalitativa kirurgiska hakar

  Alla våra krokar och hakar är högkvalitativa kirurgiska instrument vars egenskaper och utföranden lever upp till de väldigt höga krav som råder inom kirurgisk verksamhet. De är framtagna för att klara intensiv användning och bibehålla sina positiva egenskaper även efter omfattande sterilisering. Ett måste om man vill säkerställa verktyg som skapar långsiktigt mervärde för verksamheten.

  Om det är något du specifikt letar efter och det inte finns på hemsidan är det bara att kontakta oss. Vi hjälper mer än gärna med att hitta rätt produkter för er. Vi anstränger oss även för att ständigt utöka sortimentet.

  Ständigt växande sortiment av krokar och hakar

  Vi är väl medvetna om att kvaliteten på kirurgiska hakar är av högsta vikt. Samtidigt är prissättningen avgörande för att inköpen ska bli så förmånliga som möjligt. Därför ser vi till att möjliggöra kvalitetsutrustning till väldigt bra priser. Genom att kombinera innovativa produkter med klassiska alternativ ser vi till att alla kan hitta den utrustning som de för tillfället behöver.