Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vår ambition är att alltid utöka vårt befintliga sortiment av kvalitetsinstrument för plastikkirurgi. En given del av detta är ett ständigt fokus på helcertifierad utrustning som lever upp till såväl ekonomiska som formella förväntningar. Genom att satsa på såväl variation som kvalitativa instrument vill vi göra det enkelt för våra kunder att hitta precis vad de behöver.

  Plastikkirurgiska instrument

  Det råder enormt höga förväntningar när det kommer till plastikkirurgi. För att kunna ständigt kunna leverera kvalitativa resultat är det därför avgörande att ha tillgång till ändamålsenlig utrustning. Vi har därför ett väldigt stort och varierat sortiment av verktyg för plastikkirurgiska ändamål.

  • Kanyler, filer, endoskop och annat för fettsugning och hantering av brosk. Effektiva och ständigt pålitliga.
  • Instrument för särskilda ingrepp gällande mun, käke, bröst, näsa, ansikte och mycket mer. Med ett stort och prisvärt utbud så blir det enkelt att säkerställa stor tillgång på ett flertal instrument för olika plastikkirurgiska åtgärder.
  • Mätinstrument och referensverktyg som säkerställer ett symmetriskt och tillförlitligt resultat.
  • Hakar, saxar och annat för ett flertal olika plastikkirurgiska ingrepp. Ett enkelt sätt att göra det möjligt ett skapa förutsättningar för väldigt varierade procedurer och åtgärder.
  • Kirurgiska instrument som gör det enkelt att vidta ändamålsenliga åtgärder.

  Eftersom plastikkirurgi är en medicinsk procedur som används för att justera utseende av kosmetiska eller korrigerande skäl så är det estetiska resultatet alltid främsta rummet. Att erbjuda verktyg och utrustning som säkerställer ändamålsenlig och säker plastikkirurgi är därför ett måste. Vi anstränger oss ständigt för att säkerställa att vårt utbud motsvara de faktiska förväntningar som finns hos kirurger.

  Kvalitativ plastikkirurgisk utrustning

  Vårt sortiment av instrument för plastikkirurgi kännetecknas av kvalitet i ett flertal hänseende. Inte bara är de formellt godkända och certifierade för kirurgiska ingrepp, de är även kvalitativa och ergonomiska för att säkerställa långsiktigt användande och ett ständigt bra resultat.

  Med ett stort engagemang för kvalitativ och variation gör vi det enkelt för alla verksamheter att få tillgång till vad som krävs för att säkerställa kvalitativa kirurgiska ingrepp. Genom att prioritera både pris och tillförlitlighet gör vi det enkelt för alla att få tillgång till lämpliga verktyg för plastikkirurgi.

  Varierat sortiment för plastikkirurgi

  Vi vill erbjuda konkurrenskraftiga produkter av god kvalitet till ett överkomligt pris. Med en balans mellan innovation och etablerat kvalitativa kirurgiska produkter har vi ett komplett sortiment som täcker de flesta behov. Med ett öga för både marknadens och enskild plastikkirurgers behov ser vi alltid till att utöka sortimentet för att möjliggöra ständig hög standard för alla våra kunder.