Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi har ett brett utbud av smidiga alternativ för fixering. Alltid med konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet för att alla våra kunder ska få de produkter de behöver.

  Funktionella fixeringsförband

  Våra fixeringsförband är särskilt utformade för att vara lämpade för många olika situationer. Samtidigt är de helcertifierade och fullständigt godkända för användande inom vården. Ett givet sätt att få bättre och mer kvalitativa fixeringsförband till förmånliga priser.

  • Hudvänliga fixeringsförband som är hypoallergena och fria från latex.
  • Förband som andas och möjliggör långvarig användning utan behov av väldigt regelbunden omläggning.
  • Flexibla och mångfacetterade förband som är lämpliga för konturerade kroppsdelar och krävande fixeringar.
  • Ett flertal förband för såväl små som stora ytor.

  Vi har kommit att bli en ledande leverantör av förband och medicinska produkter. Mycket till följd av att vi kombinerar ett högst varierat utbud med kvalitativa certifierade produkter och förmånlig prissättning.

  För alla tillfällen

  Vi har ett stort utbud av fixeringsförband som gör det enkelt att täcka såväl små som stora delar av kroppen. Genom att välja förband som lever upp till era särskilda behov så kan ni ta ett stort steg mot att hantera de mest svåra situationer redan på plats. Fixeringsförband blir en given del av såväl akut hjälp som rehabilitering.

  Förband fyller ett stort antal funktioner och är i många fall ett första steg mot att lindra och motverka fortsatt skadeutveckling. Våra förband är väl lämpade för att användas i de allra mest kritiska situationer och är tillräckligt pålitligt för att vara en del av många verksamheters standardutbud.

  Ständigt växande utbud av förband

  Vårt engagemang handlar alltid om att tillhandahålla certifierad kvalitet till bra priser. När det gäller medicinska produkter och förband finns det inga möjligheter till kompromisser. Vi anser att våra kunder förtjänar det bästa, och därför har vi uteslutande ändamålsenliga förband för krävande användning.