Filtrera produkter här Visar alla 20 produkter
Bredd
Djup
Höjd
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera!
Bredd
Djup
Höjd
Pris
Sortera efter
Elektrisk undersökningsbänk för djur i rostfritt stål

Elektrisk undersökningsbänk för djur i rostfritt stål

Undersökningsbrits med elektrisk motor som gör det enkelt att placera djuret på bordsytan och sedan varsamt lyfta upp det. Strukturen är av AISI 304 rostfritt stål och bordytan är HPL på kompakt laminat, en komfortabel lösning som är enkel att göra ren. Undersökningsbritsen har justerbara fötter för anpassning på ojämna underlag.

30 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Undersökningsbord för veterinärer – Enkel och praktisk

Undersökningsbord för veterinärer med en emaljerad stålrörsram. Bänkskivan är gjord av rostfritt stål (AISI 304 15/10) och är försedd med dräneringshål och en brickhållare undertill. Sidokrok för immobilisering av husdjur. Tillverkad i Italien. Tekniska detaljer • Mått: 120 x 58 x 85 • Vikt: 24 kg • Belastning: 60 kg

9 590 kr Excluding VAT Leveranstid: 4-6 arbetsdagar

Sidobord i rostfritt stål – Mayo

Höjdjusteringsbart mayobord i rostfritt stål, användbart i operations- och/eller klippningsrum. Tar inte mycket plats. Strukturen för det här bordet gör det möjligt att placera ytan ovanför en bordsyta (upp till 125 cm), som till exempel klippningsbord eller kirurgibord, vilket är smart för att lägga verktyg på. Mayo-bordet kan justeras i höjden och har 4 hjul varav 2 med bromsar, vilket är bra när bordet behöver flyttas.

5 590 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Hopfällbar undersökningsbänk för djur

Hopfällbar undersökningsbänk för djur

Nerfällbart undersökningsbord gjort helt av AISI 304 rostfritt stål. Det här stabila och robusta bordet vilar i lutande lägga mot väggen när det inte används, en optimal lösning när utrymme är begränsat.

13 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Operationsbord för veterinärer med fotkontroll

Veterinär operationsbord med elektrisk lyft (82/102 cm), tubformad ram i emaljerat stål och bordsyta i AIsI 304 rostfritt stål  (120×56 cm) med vätskebehållare undertill. Manuell trendelenburg 15° och antitrendelenburg upp till 15°. Lateral krok för att spänna fast djuret. Tillverkad i Italien. Tekniska specifikationer • Mått: 118 x 56 x h 85/102 cm • Vikt: […]

32 890 kr Excluding VAT Leveranstid: 4-6 arbetsdagar
Undersökningsbord för veterinärer 120 x 60 x 85 cm

Undersökningsbord för veterinärer 120 x 60 x 85 cm

Undersökningsbord för veterinärer

6 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 7-13 arbetsdagar
Demonterbar undersökningsbänk för djur

Demonterbar undersökningsbänk för djur

Robust undersökningsbrits med struktur i rostfritt stål. Det här bordet har 6 laterala krokar som kan användas för att hålla djuret fastspänt vid behov, samt justerbara fötter som anpassar sig efter ojämna underlag. Kan monteras ner för att spara utrymme när den inte behövs.

9 590 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Stor undersökningsbänk för djur - 150 x 60 x 90 cm

Stor undersökningsbänk för djur – 150 x 60 x 90 cm

Stort undersökningsbord med bordsyta i rostfritt stål och stort förvaringsutrymme under bordet. Struktur i HPL på vattentät spånskiva med 1 dörr och 4 lådor, med hårdvara av hög kvalité. Undersökningsbritsen har justerbara fötter som anpassar sig efter ojämna underlag.

22 390 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Bord i rostfrittstål på hjul - Justerbar höjd - Idealisk för operation av djur

Bord i rostfrittstål på hjul – Justerbar höjd – Idealisk för operation av djur

Bord med brostruktur som kan justeras i höjden, tillverkat av rostfritt stål, perfekt för operationssalar. Bordets struktur gör det möjligt för bordsytan att befinna sig ovanför ett kirurgibord vilket är användbart för enkel åtkomst av verktyg under ingreppet. Detta höjdjusterbara brobord (upp till 150 cm) har 4 hjul varav 2 med bromsar vilket är bra när mobilitet är ett måste.

8 390 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Demonterbar undersökningsbänk för djur med HPL-laminatyta

Demonterbar undersökningsbänk för djur med HPL-laminatyta

Robust undersökningsbrits med struktur i rostfritt stål, bordsyta i HPL på kompakt laminat vilket ökar komforten utan att kompromissa på rengöringsförmågan. Det här bordet har 6 laterala krokar som kan användas för att hålla djuret fastspänt vid behov, samt justerbara fötter för stabilitet på ojämna underlag. Kan monteras ner och förvaras för att spara utrymme.

10 190 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Undersökningsbord Z

Undersökningsbord med s.k. Z-underrede.

Gummiklädd skiva 60x118cm, 4 individuellt låsbara hjul

Elektriskt H/S Högsta höjd : 100cm Lägsta höjd: 40cm

24 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Undersöknings/operationsbord med tipp

Bordet lämpar sig för såväl undersökning och behandling som för kirurgi. Alla delar av bordet är tillverkade i rostfritt stål. Steglös elektriskt höjdjustering mellan 28-105cm detta underlättar för djuret att komma upp samtidigt som en bra arbetshöjd uppnås. Underredets konstruktion bidrar till och ökar bordets och bordsplattans stabilitet. Fötterna är enskilt ställbara för att få […]

44 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Undersökningsbord Knoppe med elektriskt höj/sänk

Svensktillverkat undersökningsbord, har elektrisk höj/sänknings funktion som manövreras med fotpedal. Bordets lägsta läge är 320mm och högsta höjd är 930mm ett positionsläge i ena kortändan på bordet medger “tilt”. Konstruktionen bidrar till att göra bordet mycket stabilt. Undersökningsbordet har 4 individuellt låsbara hjul och en gummiklädd skiva med måttet 600x1350mm.

24 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Undersökningsbord Saxmodell

Bilden visar bord med plan rostfri skiva Bordet lämpar sig för undersökning,behandling såväl som operation. Alla metalldelar är i rostfritt stål. Steglös elektriskt höj & sänkning mellan 28 – 105 cm, av bordet detta underlättar för djuret att komma upp samtidigt som en bra arbetshöjd uppnås. Underredets konstruktion bidrar till och ökar bordets och bordsplattans […]

23 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Hydrauliskt undersökningsbord för djur

Undersökningsbord med fotstyrd hydraulisk pump som gör det enkelt att placera djuret på bordsytan och sedan höja den. Struktur i lackerat järn och HPL på kompakt laminat, en komfortabel lösning som är enkel att göra rent. Undersökningsbordet har justerbara fötter för anpassning på ojämna golvunderlag.

23 590 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Demonterbart bord för ekokardiografi med HPL-yta (laminat) – Veterinärutrustning

Ekokardiografibord med bordsyta som designats för att ge enkel åtkomst till djurets kropp, vilket förenklar arbetet. Bordets struktur är i rostfritt stål, ytan är av HPL på kompakt laminat vilket ökar komforten utan att kompromissa med renligheten. Det här bordet har 6 laterala krokar som hjälper till att hålla djuret stilla vid behov, samt justerbara fötter för anpassning på ojämna golv. Kan monteras ner och förvaras.

11 690 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Undersökningsbord för djur med hydrofobisk HPL-laminatyta

Undersökningsbord för djur med hydrofobisk HPL-laminatyta

Undersökningsbrits med överdel i rostfritt stål och stort förvaringsutrymme under britsen. Struktur i HPL på vattentät spånskiva med 1 dörr och 3 lådor och hårdvara av hög kvalité. Den här undersökningsbritsen har justerbara fötter för anpassning på ojämna underlag.

19 190 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Demonterbar undersökningsbänk för djur på hjul

Demonterbar undersökningsbänk för djur på hjul

Undersökningsbrits helt tillverkad i AISI 304 rostfritt stål som kan monteras ner och förvaras. Det här bordet har 6 laterala krokar som kan användas för att hålla djuret fastspänt vid behov. Med 4 hjul varav 2 har bromsar är bordet perfekt när mobilitet är ett måste.

11 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Demonterbar undersökningsbänk för djur med HPL-laminatyta och hjul

Demonterbar undersökningsbänk för djur med HPL-laminatyta och hjul

Undersökningsbrits med struktur i AISI 304 rostfritt stål som kan monteras ner och förvaras. Bordsyta i HPL på kompakt laminat vilket ökar komforten utan att kompromissa med rengöringsförmågan. Det här bordet har 6 laterala krokar som kan användas för att hålla djuret fastspänt vid behov. Med 4 hjul varav 2 har bromsar är bordet perfekt när mobilitet är ett måste.

12 490 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Undersökningsbord för veterinärer - Med tillbehör

Undersökningsbord för veterinärer – Med tillbehör

Undersökningsbord för veterinärer

11 390 kr Excluding VAT Leveranstid: 7-13 arbetsdagar