Filtrera produkter här Visar alla 14 produkter
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera!
Pris
Sortera efter

Tvättställ – Preoperativa förberedelser inför kirurgi

Idealiskt för en praktisk och viktig desinfektering av armar och händer före kirurgiska ingrepp. Kan fästas på väggen i önskad höjd för komfortabel användning. Kan även användas med fotstyrd kran (ej inkluderad).

14 290 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Hundbadkar i rostfritt stål med 1 dörr och 3 lådor

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och förvaringsytor med en estetiskt behaglig möbel. Förvaringsskåp under karet med 1 dörr och 3 lådor för enkel tillgång till allt som du behöver.

32 290 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Djurbadkar i rostfritt stål

Djurbadkar i rostfritt stål

Det här badkaret är lämpligt för medelstora djur som ska tvättas före ett kirurgiskt ingrepp. Karet är 36 cm högt och har 2 avtagbara galler. Karet har dubbla väggar vilket gör det visuellt lätt och samtidigt estetiskt intressant och enkelt att göra rent.

25 690 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Hundbadkar för omvårdnad med ramp

Designad särskilt för klippning med en giljotin-liknande lucka och ramp för enkel tillgång. Har även inre stänger för att hålla djuret på plats. Golvet på insidan har plastgaller vilket hindrar djuret från att komma i kontakt med smutsigt och tvåligt vatten.

29 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Hundbadkar för omvårdnad

Ett enkelt kar för klippning, med stänger på insidan så att djuret kan hållas i en komfortabel position.

26 890 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Djurbadkar i rostfritt stål – Diskbänk 36 cm i höjd – Cambridge

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och en stor förvaringsyta med ett behagligt möbelinslag. Det är lämpligt för medelstora djur som ska tvättas före ett kirurgiskt ingrepp. Har ett stort förvaringsskåp under karet med 2 dörrar för att allt ska finnas nära

30 190 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Hundbadkar i rostfritt stål – Diskbänk 12 cm i höjd – Cambridge

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och en stor förvaringsyta med ett behagligt möbelinslag. Det är lämpligt för små djur som ska tvättas före ett kirurgiskt ingrepp. Har ett stort förvaringsskåp under karet med 2 dörrar för att allt ska finnas nära tillhands.

34 790 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Djurbadkar – Hydrofobisk spånskiva och HPL-laminat – 2 dörrar

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och förvaringsytor med en estetisk värme i en möbel. Karet är tillverkat av AISI 304 rostfritt stål och en struktur i HPL-skiva för enkel och effektiv rengöring. Förvaringsskåp under karet med 2 dörrar så att allt finns nära tillhands.

32 290 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Djurbadkar i rostfritt stål med 1 dörr

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och förvaringsytor med en estetiskt behaglig möbel. Förvaringsskåp under karet med 1 dörr för enkel tillgång till allt som du behöver.

29 390 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Djurbadkar i rostfritt stål med 1 dörr och 4 lådor

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och förvaringsytor med en estetiskt behaglig möbel. Förvaringsskåp under karet med 1 dörr och 4 lådor för enkel tillgång till allt som du behöver.

33 890 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Hunddiskbänk i rostfritt stål (utan ben)

Hunddiskbänk i rostfritt stål (utan ben)

Verterinärbadkar helt tillverkat i AISI 304 rostfritt stål med 2 avtagbara galler. Med det här karet kan du installera ett veterinärbadkar i basen och/eller ett skåp efter behov.

14 290 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Djurdiskbänk i rostfritt stål

Djurdiskbänk i rostfritt stål

Det här grundläggande och lätta badkaret är lämpligt för små djur som ska tvättas före ett kirurgiskt ingrepp. Karets höjd är 12 cm och det har 2 avtagbara galler.

21 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Djurdiskbänk i rostfritt stål med 2 dörrar

Djurdiskbänk i rostfritt stål med 2 dörrar

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och stora förvaringsytor med en estetiskt behaglig möbel. Förvaringsskåp under karet, med 2 dörrar, gör så att du har allt nära tillhands.

34 790 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Djurdiskbänk i rostfritt stål - 144 x 62 x 85 cm

Djurdiskbänk i rostfritt stål – 144 x 62 x 85 cm

Det här badkaret är perfekt för medelstora djur som ska tvättas innan en operation. Karets höjd är 36 cm och det har 2 avtagbara galler. York är ett visuellt lätt badkar, estetiskt intressant och enkelt att göra rent.

25 190 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar