Filtrera produkter här Visar alla 13 produkter
Bredd
Djup
Höjd
Typ
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera!
Bredd
Djup
Höjd
Typ
Pris
Sortera efter

Hydrauliskt operationsbord för djur med platt bordsyta – Central kolumnpelare

Det här veterinärbordet kar en kolumnstruktur med hydraulisk pump för höjdreglering. Maxkapaciteten är 150 kg. Platt bordsyta med sex laterala krokar för att spänna fast djuret. Bordsytan kan lutas upp till 16 grader. Helt tillverkat av AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och snabbt underhåll.

29 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Elektriskt operationsbord för djur med Z-formad bas och V-formad toppyta

Elektriskt operationsbord för djur med Z-formad bas och V-formad toppyta

Det här kirurgibordet för veterinärer har en Z-formad struktur med en elektrisk kolumn för smidig reglering av höjden. Maxkapacitet 150 kg. V-formad bordsyta med individuell reglering av flikar (max 45 grader) för positionering av djur i bästa möjliga läge och för att samla upp spillror på undersidan. Lutning av bordsytan upp till 16 grader. Helt tillverkat av AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och smidigt underhåll.

Från: 34 590 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Demonterbart operationsbord för veterinärer

Demonterbart operationsbord för veterinärer

Det här grundläggande kirurgibordet med höjdreglering är ett måste hos alla veterinärkliniker. Tillverkat av AISI 304 rostfritt stål, med 4 krokar på sidorna för att spänna fast djuret. Det är enkelt att montera ner bordet oh förvara det tills det ska användas. Justerbara fötter för anpassning på ojämna golvytor.

14 290 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Hydrauliskt operationsbord för djur med platt yta - Dubbla liftpelare

Hydrauliskt operationsbord för djur med platt yta – Dubbla liftpelare

Den här veterinärbritsen har en dubbel kolumnstruktur med hydrauliska pumpar för höjdreglering. Maxkapaciteten är 300 kg! Platt bordsyta med sex laterala krokar för att hålla djuret fastspänt. Lutning av bordsytan upp till 16 grader. Helt tillverkad i AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och smidigt underhåll.

31 190 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Undersöknings/operationsbord med tipp

Bordet lämpar sig för såväl undersökning och behandling som för kirurgi. Alla delar av bordet är tillverkade i rostfritt stål. Steglös elektriskt höjdjustering mellan 28-105cm detta underlättar för djuret att komma upp samtidigt som en bra arbetshöjd uppnås. Underredets konstruktion bidrar till och ökar bordets och bordsplattans stabilitet. Fötterna är enskilt ställbara för att få […]

44 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Hydrauliskt operationsbord för djur med Z-formad bas i rostfritt stål och platt yta

Det här veterinärbordet har en Z-formad struktur med hydraulisk kolumn för höjdreglering. Maxkapaciteten är 150 kg. Platt bordsyta med sex laterala krokar för att spänna fast djuret. Bordet kan lutas upp till 16 grader. Helt tillverkat av AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och snabbt underhåll.

34 390 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Hydrauliskt operationsbord för djur med Z-formad bas (lackerad bas) och platt yta

Det här veterinärbordet har en Z-formad struktur med hydraulisk kolumn för höjdreglering. Maxkapaciteten är 150 kg. Platt bordsyta med sex laterala krokar för att spänna fast djuret. Bordet kan lutas upp till 16 grader. Bordets yta är helt tillverkad av AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och snabbt underhåll.

29 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Hydrauliskt operationsbord för djur med V-formad bordsyta – Central kolumnpelare

Det här veterinärbordet har en kolumnstruktur med en hydraulisk pump för höjdreglering. Maxkapacitet 150 kg. V-formad bordsyta med individuell reglering av flikar (max 45 grader) för positionering av djur i bästa möjliga läge, och för att smala upp spillror. Bordet kan lutas upp till 16 grader. Helt tillverkat i AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och snabbt underhåll.

31 190 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar

Elektriskt operationsbord för veterinärer med saxlift (X-format) och platt yta

Det här veterinärbordet har en X-formad struktur med en elektrisk kolumn för smidig höjdreglering. Strukturen är monterad på 4 hjul vilket möjliggör utmärkt mobilitet, med bromsar som blockerar skaftet så att bordet står sill när du arbetar på det. Platt bordsyta med sex laterala krokar för att spänna fast djuret. Bordslutning upp till 16 grader. Lägsta position är 61 cm från marken och lyftkapaciteten är 50 kg upp till 108 cm. Helt tillverkat i AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och snabbt underhåll.

31 190 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Hydrauliskt operationsbord för veterinärer med V-formad bordsyta - Dubbla liftpelare

Hydrauliskt operationsbord för veterinärer med V-formad bordsyta – Dubbla liftpelare

Det här veterinärbordet har en dubbel kolumnstruktur med hydraulisk pump för höjdreglering. Maxkapaciteten är hela 300 kg! En V-formad bordsyta med individuell reglering av flikar (max 45 grader) för positionering av djur i bästa möjliga läge och för att samla upp spillror. Bordsytan kan lutas upp till 16 grader. Helt tillverkat av AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och snabbt underhåll.

37 490 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Elektriskt operationsbord för veterinärer med Z-formad bas och platt toppyta

Elektriskt operationsbord för veterinärer med Z-formad bas och platt toppyta

Det här kirurgibordet för veterinärer har en Z-formad struktur med en elektrisk kolumn för smidig reglering av höjden. Platt bordsyta med sex laterala krokar för att spänna fast djuret. Lutning av bordsytan upp till 16 grader. Lägsta position är ynka 38 cm från marken och bordet kan lyfta en last på 150 kg upp till 105 cm. Helt tillverkat av AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och smidigt underhåll.

Från: 30 490 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Lutbart operationsbord för djur

Lutbart operationsbord för djur

Extremt mångsidigt kirurgibord med fantastisk lutningsförmåga: upp till 57 grader! Bordet har 4 laterala krokar för att hålla djuret fastspänt för enkel positionering i önskat läge. Den avtagbara överdelen skyddar djuret från spillror, som samlas upp i en container. Helt tillverkat i AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och smidigt underhåll.

23 390 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar
Hydrauliskt operationsbord för djur i rostfritt stål med Z-formad struktur och V-formad toppyta

Hydrauliskt operationsbord för djur i rostfritt stål med Z-formad struktur och V-formad toppyta

Den här veterinärbritsen har “Z”-formad struktur med hydraulisk kolumn för höjdreglering. Maxkapaciteten är 150 kg. “V”-formad bordsyta med individuell flikjustering (max 45 grader) för att positionera djuret i bästa möjliga position. Lutning av bordsytan upp till 16 grader. Helt tillverkad i AISI 304 rostfritt stål för enkel rengöring och smidigt underhåll.

Från: 30 990 kr Excluding VAT Leveranstid: 12-21 arbetsdagar