Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Kvalitativa bord för undersökningar och operationer

  Operations- och undersökningsbord är oerhört viktiga då de spelar en central roll i verksamheten. Att de är tillförlitliga är viktigt för att arbetet ska kunna utföras utan onödig ergonomisk påfrestning, men även för att alla inblandade ska känna sig trygga med arbetet. Vi har ett stort antal bord som är lämpade för de flesta situationer som kan uppstå. Allt ifrån enklare hopfällbara bord till avancerade hydrauliska operationsbord. Samtliga bord lever upp till högsta möjliga standard och är rostfria, justerbara och gör det väldigt enkelt att upprätthålla hög nivå av hygien och omsorgsfull vård.

  Trygga transporter och tillfälliga hem

  I vårt breda utbud av burar hittar ni ett flertal alternativ som täcker allt ifrån små till oerhört omfattande behov. Många av dem är särskilt konstruerade för att vara kompatibla med ofta nödvändiga tillbehör så som infusionspumpar eller diverse lösningar för syresättning. Tack vare robusta konstruktioner och säkra utformanden så möjliggör dessa burar tillfällig inkvartering som även är trygg, säker och djurvänlig.

  Specialistutrustning och sanitetslösningar

  För att säkerställa ett heltäckande utbud kan vi även erbjuda specialutrustning för allt ifrån anestesi till pålitlig och korrekt vägning av både små och stora djur. Vi har även ett flertal tvättställ och badkar för effektiv omvårdnad och skötsel. Tack vare röstfritt material och kvalitativ konstruktion så behöver ni aldrig oroa er för oväntat slitage. Dessa produkter kan användas dagligen och säkerställer långsiktigt hållbar nytta och effektivitet.

  Aldrig tidigare har veterinärtjänster varit i sådan stor efterfrågan som nu. Detta innebär även att många har väldiga förväntningar på att veterinärbesöket ska hålla hög nivå. En given del av att möta folks förväntningar är att ge rätt intryck med veterinärmöbler som är både professionella och säkerställer att ingrepp och åtgärder kan utföras på enklast möjliga sätt. De är även ett måste för veterinärer som vill se till att arbetsdagen präglas av ergonomi.

  Möbler för veterinärmottagningar

  Ett veterinärbesök kan i många fall vara en krävande situation. Såväl för djuret som ägaren och den som utför arbetet. I många fall så kan bristande utrustning och möblemang även göra att en situation blir avsevärt mycket mer problematisk än den behöver vara. Att ha tillgång till kvalitativa veterinärmöbler är därför på många sätt oerhört viktigt. I takt med ökad efterfrågan så har vi i allt större utsträckning valt att tillhandahålla kvalitativa möbler som gör sig väl lämpade i de flesta sammanhang.

  • Veterinärmedicinska möbler som lever upp till de allra högsta professionella kraven.
  • Allt ifrån enklare bordsbadkar, och sänkor till avancerade vågar och hydrauliska operationsbord.
  • Med stor fokus på ergonomi så har vi ett flertal justerbara veterinärmöbler för bästa möjliga arbetsmiljö.

  Genom att prioritera certifierade och beprövade möbler för veterinärmottagningar så har vi blivit ett förstahandsval hos många som vill ha utrustning som helt enkelt gör vad den ska. Genom att välja kvalitativa möbler så kan ni fokusera på det väsentliga utan att behöver oroa er för att utrustningen inte ska vara tillräckligt bra.

  Hjälpmedel som gör skillnad

  Numera ställs det ofta samma höga krav på veterinärutrustning som när det gäller övriga medicinteknisk utrustning. Därför kompromissar vi aldrig med våra produkter. Vi vill att våra kunder ska förvänta sig att de alltid gör ett tryggt och pålitligt val när de väljer att köpa veterinärmöbler från oss. Med utgångspunkt i verklig efterfrågan så har vi valt att fokusera på den sorts möbler som är i reell efterfrågningar på veterinärmottagningar.

  Möbler för veterinärsverksamhet

  Med kvalitet i fokus är vi stolta över att ha blivit ett populärt val bland veterinärer i Sverige. Men vad som kännetecknar vårt sortiment är att många produkter även är väl lämpade för hemmaanvändning. Oavsett vilka behov ni har gällande veterinärutrustning så är vi övertygade om att det finns något här som täcker dem.