Filtrera produkter här Visar 1 - 30 av 50 produkter
Manuell / Sensor
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera Visar 1 - 30 av 50 produkter
Manuell / Sensor
Pris
Sortera efter

Tvåldispenser med knapp i rostfritt stål (AISI 304) – Vertikal

Behållare i ett stycke i rostfritt stål AISI 304, 1 mm tjockt, ljus design. Väggmonterad via dolda vandaliseringsresistenta väggplåtar med 3 metallskruvar och väggpluggar på 5 mm (skruvar och pluggar är inkluderade). Sväng upp locket för att fylla på ovanifrån med hjälp av en särskild nyckel som är inkluderad.

890 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvåldispenser med automatisk sensor för inbyggnation

Denna automatiserade tvåldispenser med sensor finns att få i ljus design och har ett funktionellt, robust och trendigt utseende som matchar Mediclinics nya produktlinje med badrumsaccessoarer. Detta gör det möjligt för tvåldispensern att smälta in perfekt i miljön.

2 190 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvåldispenser med knapp i rostfritt stål (AISI 304) – Plast

SAN-behållare i termoplast, 3 mm tjock, fumé-färgad. Väggmonterad via 4 träskruvar med tillhörande 5 mm väggpluggar (de lägre fäster dispensern medan de övre håller fast den i väggen) (skruvar och pluggar är inkluderade). Kan fyllas på med kommersiellt marknadsförda multifunktionella tvålar och handkrämer samt syntetiska medel.

390 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvåldispenser för inbyggnation i 304 rostfritt stål – 1200 ml

Produktbeskrivning: AISI 304 rostfritt stålmaterial Funktion: Manuell genom tryck Yta: Satin Inbyggd installation Antidroppventil Tvålpåfyllningsfönsterindikator i plast Kapacitet: 1,2 liter Säkerhetslås med nyckel Tekniska specifikationer: Den inbyggda tvåldispensern med nivåvisare är helt tillverkad i AISI 304 rostfritt stålmaterial, satinyta. Den totala kapaciteten är upp till 1,2 liter flytande tvål. För att fylla på dispensern, använd […]

1 390 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar