Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Kirurgutrustning

  Kirurgi är en av de viktigaste inriktningarna inom modern vård. Ofta är det en nödvändighet för att vissa sjukdomar och åkommor ska kunna behandlas med ett tillfredsställande resultat. Men avgörande för såväl patientsäkerhet som arbetsmiljö är att det finns bred tillgång på godkänd, tillförlitlig och kvalitativ kirurgutrustning. Det är en av anledningarna till att vi har prioriterat ett stort antal certifierade produkter som blir ett givet inslag på de flesta platser.

  Kvalitetsmärkt kirurgutrustning

  Fullgoda kirurgiska ingrepp och efterföljande vård är väldigt krävande. Oavsett hur skicklig kirurgen kan tänkas vara så går det aldrig att ersätta bra utrustning. I vårt breda utbud finner ni såväl mekaniska verktyg som traditionella kirurgiska instrument. Detta för att ni ska få tillgång till utrustning som täcker samtliga verksamhetsrelaterade behov. Alla våra modeller är fullständigt godkända för att användas inom sjukvården.

  Oavsett om det handlar om sjukvård, forskning eller industriella ändamål så innebär vår medicinsk utrustning att man kan få prisvärd utrustning som samtidigt är utformade och tillverkade helt i enlighet med högsta europeiska standard för kirurginstrument. Detta innebär att man utan problem kan säkerställa tillgång på väsentliga instrument utan att behöva kompromissa med vare sig pris eller kvalitet. Detta har gjort att vi blivit en given favorit bland många företag, inköpare, inrättningar och även privatpersoner. Ta chansen att se vad vi kan göra för er verksamhet. Vi är övertygade om att ni kommer att hitta kirurgiinstrument och utrustning som motsvarar era behov och önskemål. Utan att det för den delens skull behöver kosta mer än nödvändigt.

  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]