Filter Visar 1 - 30 av 37 produkter
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera
Pris
Sortera efter

90º vinklat stödhandtag – Satin

Stödhandtag, 90º vinkel åt höger (BAD090C & BAD090CS ) eller vänster (BAI090C & BAI090CS ) med snäppflänsskydd, gjord i rostfritt stål AISI 304, för duschar, bad och omklädningsrum. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar.

1 090 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Rakt stödhandtag vägg 387 – 1200 mm

Rak stödstånd med snäppflänsskydd, rostfritt stål AISI 304, för horisontell, vertikal eller lutande installation. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar. Högsta möjliga hållbarhet och rostresistens.

Från: 490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Vertikalt stödhandtag badrum

Vertikalt uppfällbart stödhandtag med hållare till pappersrulle för placering intill toaletten. Handtaget har ett säkerhetsankarsystem som låser handtaget i vertikal position för att förhindra att det faller ner av en olyckshändelse.

4 av 5
Från: 1 290 kr Excluding VAT

Leverans: 4-12 arbetsdagar

Stödhandtag i rostfritt stål som har 3 fasta lägen

Vertikalt uppfällbart stödhandtag, 3 stabila positioner med toalettrullehållare för placering intill toaletten. Det har ett säkerhetsankarsystem som blockerar handtaget i tre olika positioner för att förhindra att det faller ner av en olyckshändelse.

1 690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Stödhandtag – Golvstöd

Nedfällbar stång med benstöd, vitt epoxibehandlat stål. Med krok till toalettrulle. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser. Tub med anti-rostbehandling.

Från: 890 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

130º vinklat stödhandtag – Vitlackerad

Stödhandtag, 130º vinkel, stål med vit epoxibeläggning, för duschar, bad och omklädningsrum. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser.

590 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

130º vinklat stödhandtag – Satin

Stödhandtag, 130º vinkel, rostfritt stål AISI 304 med satinbeläggning, för duschar, bad och omklädningsrum. Med snäppflänsskydd. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar.

790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Vägg- / golvmonterat stödhandtag

Väggrepp med två förankringspunkter, rostfritt stål AISI 304 satin-design, att installeras till höger om tvättställ och toaletter. Med flänsskydd. Lämplig till badrum specifikt för invalider, äldre eller handikappade.

Från: 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Vägg- / golvmonterat stödhandtag med 3 förankringspunkter

Vägg-till-golv greppstång med tre förankringspunkter, rostfritt stål AISI 304, satin-design, att installeras till höger om tvättställ och toaletter. Med flänsskydd. Lämpar sig för badrum specifikt för invalider, äldre eller handikappade.

1 490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Stödhandtag med 3 förankringspunkter på 2 väggar

Vägg-till-vägg stödhandtag, 90º vinkel åt höger, rostfritt stål AISI 304 med satinbeläggning, för duschar, bad och omklädningsrum. Med snäppflänsskydd. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar.

1 690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Stödhandtag – Stabilt golvstöd

Nedfällbart stödhandtag med golvstöd, stål med vit epoxibeläggning. Med toalettrullehållare. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser. Tub med antirostbehandling.

1 490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Golvmonterat stödhandtag

Nedfällbart stödhandtag med golvstöd, rostfritt stål med satin finish. Med hållare till toalettrulle. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser. Tub med anti-rostbehandling.

2 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

90º vinklat stödhandtag – Vitlackerad

Stödhandtag, 90º vinklad till vänster, vitt epoxibehandlat stål, för duschar, bad och omklädningsrum. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser.

690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Stödhandtag för montering på vägg med 3 förankringspunkter

Vägg-till-vägg stödhandtag med tre stödpunkter, rostfritt stål AISI 304, satinbeläggning, för installation till höger om tvättställ och toaletter. Med snäppflänsskydd. Passar särskilt bra för badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar.

1 190 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Vägg- och golvmonterat stödhandtag

Vägg-till-vägg stödhandtag med tre stödpunkter, rostfritt stål AISI 304, epoxibeläggning, för installation till vänster om tvättställ och toaletter. Passar särskilt bra i badrum specifikt för handikappade, äldre eller folk med funktionsnedsättningar. Bra för att uppnå barriärfri åtkomst till badrum och offentliga platser.

790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Horisontellt stödhandtag

Vertikal uppfällbar stödstång, 3 stabila positioner med hållare för toalettrulle för montering intill toaletten. Den har en inb with toilet roll holder hock to place next to the toilet. Har ett inbyggt säkerhetsankarsystem som låser stången i en vinkelrät position mot väggen vilket förhindrar att den vrider sig av en olyckshändelse.

3 490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Stödhandtag – Väggmonterad

Dessa stödhandtag är en accessoar som hjälper användaren att hålla balansen. De rekommenderas till folk med reducerad mobilitet som förhindrar att de kan utföra dagliga aktiviteter utan hjälp. Stödhandtagen för bad kan användas i duschen, badkaret, badrum eller andra fuktiga rum både hemma och på sjukhus. Produktegenskaper: stålram med skyddsbeläggning fuktresistent vertikal och horisontell montering […]

590 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar