Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Anatomiska träningsdockor

  Vad som kännetecknar träningsdockor är att de skapar möjligheten att under kontrollerade former öva och få kunskap om kroppens egenheter. De har blivit en viktig del av klinisk verksamhet, vård och utbildning. Anledningen är att dessa dockor ligger så nära den verkliga anatomin att de säkerställer att vårdgivare, eller personer under utbildning, kan öva på åtgärder och ingrepp utan att behöva riskera felaktigt utförande eller att övningsscenariot ska leda till känsliga situationer.

  • Mångfacetterade multifunktionella dockor som täcker såväl vardagliga som mer avancerade ingrepp.
  • Ett flertal specialiserade dockor för allt ifrån äldrevård till sjukvård.
  • Dockor som motsvarar personer i ett flertal åldrar. Från nyfödd till äldre.
  • Såväl specialiserade träningsdockor som dockor med allmän inriktning på omsorg.

  Våra dockor är anatomiskt utformande och certifierade för att motsvara de särskilda förutsättningar som råder inom även de mest nischade områdena. Det gör att ni kan erbjuda unikt verklighetstrogna övningsscenarion i samband med planering av vård eller utbildning. I många fall är detta ett måste om man vill kunna garantera både hög nivå av patientsäkerhet och trygghet bland personalen. Med träningsdockor säkerställer man att alla inblandade redan i förväg kan känna sig trygga med vad de har att förvänta sig.

  Trygghet inom vård, omsorg och utbildning

  Att kraven är höga inom vården är ingen hemlighet. Och att tempot lika så ligger högt är knappast någon överraskning. För att effektivisera planering och vård så har många verksamheter gjort träningsdockor till en naturlig del av arbetet. Särskilt då de skapar möjligheten att på ett konkret och visuellt plan öva och illustrera scenarion. På så sätt är alla inblandade redan i förväg förberedda på vad de har att förvänta.

  Certifierade och pålitliga

  Alla våra träningsdockor är framtagna och certifierade för krävande daglig användning. Med anatomisk korrekthet och verklighetstroget utförande så säkerställer de rätt förutsättningar för effektiv och patientsäker vård. Välj specialiserade dockor eller träningsdockor i allmänt utförande. Allt utifrån de förutsättningar och behov som råder.

  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]