Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Anatomiska simulatorer

  Att kunna identifiera behov och korrekt utföra hjärt- och lungräddning kan i många fall rädda liv. Därför är det en given del av de flesta vårdrelaterade utbildning. Men vad som ibland glöms bort är att utförandet är beroende av såväl teoretiska som praktiska kunskaper. Och för att de praktiska färdigheterna ska vara aktuella så är det viktigt med regelbunden övning. Med HLR-dockor så blir det enkelt att båda lära ut och bibehålla kunskapen kring hjärt- och lungräddning.

  • Dockor i fullstorlek eller torsos för vuxen-HLR.
  • Torsos och HLR-dockor i baby- och barnstorlekar. Ett måste för att garantera att kunskaperna täcker alla åldersgrupper.
  • Dockor i ett flertal utföranden och storlekar för att på enkel väg få perspektiv på individuella förutsättningar.
  • Multifunktionella HLR-dockor för övning av mångfacetterade livräddande åtgärder.

  Genom att prioritera dockor som är både anatomiska och praktiska att använda så gör vi det lätt för alla som vill säkerställa god insikt i de krav och förutsättningar som är ett måste för effektiv hjärt- och lungräddning. Med fokus på variation har vi dockor som täcker de flesta scenarion och situatinoer.

  Håll kunskaperna aktuella

  Genom att ha tillgång till en HLR-docka eller övningstorso så är det väldigt enkelt att hålla hjärt-och lungräddningskunskaperna aktuella. Av denna anledning så rekommenderas ofta att de görs till en naturlig del av befintliga redskap på vård- och omsorgsinrättning. I många fall kan denna sorts underhållsarbete minska behovet av att ta in utomstående kompetens, då man på egen hand ser till att hålla hög nivå. Det skapar även ökad trygghet bland personal, elever, vårdtagare och alla inblandade.

  En del av kvalitetssäkringen

  Vid sidan av hjärtstartare så har kunskap om hjärt- och lungräddning kommit att bli något utav en kvalitetsstämpel för ett flertal verksamheter. Därför blir dessa övningsdockor en given del av det som säkerställer att just er verksamhet håller hög nivå. Gör det till en naturlig del av vardagen och säkerställ trygghet för alla som arbetar eller tar del av er verksamhet.

  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]
  [class^="wpforms-"]