Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Övningsdockor för effektiv utbildning och säkrare omsorg

  Vi kan erbjuda övningsdockor för både äldrevård och allmän patientvård. Dessa dockor är särskilt konstruerade för att på ett så livnära sätt som möjligt efterlikna livs levande brukare eller patienter.

  De gör att man på ett väldigt verklighetstroget sätt och under kontrollerade former kan öva allt ifrån grundläggande hygienskötsel till förebyggande vård och även akuta ingrepp. På ett unikt sätt tillåter de instruktörer, elever och vårdgivare att diskutera och öva utan att riskera de ofta problematiska och obekväma situationer som annars lätt uppstår med faktiska personer.

  Modeller för att öva omvårdnad och ingrepp

  På senare tid har marknaden för nischade övningsmodeller ökat. Möjligheten att öva injektioner på en silikonarm eller kateterisering med en livstrogen simulator har gjort att det är enklare än någonsin tidigare att säkerställa hög kompetens bland vårdpersonal. De gör att alla inblandade får chansen att i sin egen takt utveckla och förfina sina förmågor. Dessa moderna modeller är anatomiskt korrekta och avspeglar i så stor utsträckning som möjligt den mänskliga kroppens egenheter. Först nu har man på bred front fått möjligheten att tillhandahålla de verktyg som krävs för att säkerställa bra sutureringsteknik och effektiv injicering utan att redan i ett tidigt skede behöva öva på riktiga personer. Detta har visat sig vara väldigt gynnsamt för både patientsäkerheten och utbildningseffektiviten.

  HLR-docka

  Med våra realistiska och hållbara HLR-dockor hjälper vi den medicinska personalen runt om i Sverige att rädda fler liv. Hos oss hittar ni allt ifrån enklare dockor som passar hjärt lungräddningskurser för privatpersoner och företag till mer avancerade modeller för utbildningar inom akutsjukvård. Våra mer avancerade modeller ger både instruktören och deltagarna möjligheten att övervaka och granska HLR-prestationen i realtid, detta för att öka effektiviteten och kvalitén på övningarna. Med våra HLR-dockor kan ni anordna kurser för enskilda individer men också större grupper. De fungerar i olika miljöer och hjälper er att utvärdera deltagarnas prestationsresultat.

  Våra HLR-dockor är hållbara, realistiska, naturliga i material och hållbara. Dessutom är de enkla att använda och kräver inte mycket förberedelse. Det gör att du som instruktör kan fokusera mer på att ge deltagarna den bästa utbildningen. Dockorna har realistisk anatomi och uppfyller olika typer av riktlinjer.