Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Seriös träningsutrustning

  Vi har valt att satsa på ett stort och varierat utbud av diverse träningsutrustning. Detta innebär att vi har såväl mekanisk utrustning likt löpband, men även spinningcyklar, airbikes, trappmaskiner och allt annat som krävs för heltäckande träning. Vi har även ett stort segment med fria vikter för lite tyngre träning. All vår utrustning är noggrant utvald för att säkerställa både effektiv och säker träning.

  I takt med att efterfrågan växer så prioriterar vi alltmer att tillhandahålla träningsutrustning. Här hittar ni därför allt som krävs för att möjliggöra såväl styrketräning som konditionsträning. Med enkel och justerbar utrustning blir det smidigt att se till att alla har möjligheten att träna utifrån sina egna förutsättningar.

  Vi är övertygade om att träningsutrustning kommer att vara en given del av de flesta inrättningar i framtiden. Särskilt då förändringar inom folkhälsan har gjort det uppenbart att fysisk aktivitet verkligen är ett måste om vi kollektiv ska axla kommande hälsoutmaningar.

  Pålitlig och funktionell

  Vi har ansträngt oss för att möjliggöra för våra kunder att välja fritt när det kommer till träningsutrustning. Därför har vi allt ifrån smidiga bänkar och förvaringsställ till olympiska vikter och stänger för riktigt tunga lyft. Utöver detta har vi ett ständigt växande utbud av träningsmaskiner av de flesta slag. Det gör det väldigt enkelt att skapa rätt förutsättningar för styrketräning, konditionsträning, rehabilitering och allt däremellan.

  Med särskilt engagemang gällande prisvärdhet och säkerhet så är vi väldigt måna om att all vår träningsutrustning ska leva upp till de höga kraven avseende funktionalitet. Därför ser vi till att endast saluföra utrustning vars viktkapacitet och konstruktion lämpar sig för dess ändamål. Det gör att vi har utrustning för allt ifrån enklare massage till de allra mest intensiva träningspassen.