Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Mångfacetterade träningsredskap

  Att ha heltäckande tillgång på träningsredskap och utrustning för träning har visat sig vara oerhört viktigt. Såväl gällande förebyggande träning som eftervård. Från att i stor utsträckning varit förknippat med gym så har träningsutrustning de senaste åren blivit en alltmer viktig del av såväl regelrätt sjukvård som allmän vård och omsorg.

  För att möta efterfrågan har vi därför skapat ett särskilt segment av prisvärda, pålitliga och framförallt funktionella alternativ för träning. Här finner ni allt som krävs för att säkerställa både rehabilitering och rätt förutsättningar för fysisk aktivitet.

  Då framtiden definitivt kommer att ställa högre krav avseende folkhälsa så ser vi det som en nödvändighet att möjliggöra för verksamheter att ha tillgång till ergonomisk, lättanvänd och framförallt effektiv träningsutrustning. Vi arbetar ständigt med att ta in de modeller som är i störst efterfrågan, och som gör det enkelt för er att erbjuda redskap som lever upp till moderna förväntningar. Både när det gäller konditionsträning och muskeluppbyggnad.

  Utrustning för all sorts träning

  Gällande klassisk gymutrustning så finner ni här hantlar, skivstänger och träningsbänkar vilket för många verksamheter utgör en stabil bas bland träningsredskapen. Men vi har även ett flertal alternativ som täcker moderna förväntningar på ergonomisk och effektiv konditionsträning. Däribland spinningcyklar, crosstrainers, airbikes, roddmaskiner och många andra alternativ för effektiv träning.

  Genom att fokusera på ett noggrant urval av prisvärd träningsutrustning så kan vi erbjuda redskap som håller professionell nivå utan att priset skenar iväg onödigt mycket. Det gör att det blir enkelt att säkerställa ett heltäckande utbud av träningsredskap, oavsett vilka förutsättningar som råder. Vid brist på utrymme rekommenderar vi definitivt att ni tar en titt på våra multifunktionella alternativ, som utan problem tillgodoser förväntningarna på fullgod utrustning även där det råder utrymmesbrist.

  Vi har varit väldigt noggranna med att endast fokusera på utrustning som lever upp till de allra högsta förväntningar. Detta gäller allt ifrån gymutrustning till enklare massageprodukter. Och därför kan ni vara säkra på att alla våra produkter är bra val som ser till att ni kan erbjuda fullskalig träning och rehabilitering. Oavsett om ni vill tillhandahålla möjligheterna för gruppträning eller individuell träning så är vi övertygade om att våra träningsredskap hjälper er på vägen mot att tillhandahålla fullskaliga träningsmöjligheter.