Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Effektiv massage

  Med massage så skapar man rätt förutsättningar för återhämtning, stresshantering och smärtlindring. Numera förekommer det inom allt ifrån vården till sportmedicin och har visat sig vara ett väldigt uppskattat sätt att främja såväl fysisk som mental avslappning. Förekomsten av massage kan med rätta kallas för uråldrig, då det finns historiska bevis för att varit vanligt förekommande redan bland många av de förhistoriska kulturerna.

  I vår moderna tid så har det skett väldigt stor innovation. Och från att ha varit en främst manuell syssla så sker massage numera ofta med diverse hjälpmedel och redskap som såväl förenklar utövande som förbättrar effektiviteten. Men trots detta är den manuella och klassiska massagen ett vanligt förekommande och populärt inslag. Oavsett vilken sorts massage ni fokuserar på, eller vilken sorts massageutrustning ni behöver för er verksamhet så har vi ett brett och varierat sortiment.

  Vår ambition är att ha ett utbud med bra balans mellan avancerad teknisk massageutrustning, och enklare manuella hjälpmedel för traditionell massage. Alltid utan att kompromissa med kvalitet, säkerhet och tillförlitlighet. Vi vet att det finns stora förväntningar på massage, och vi är nöjda med att kunna erbjuda utrustning som lever upp till dem.

  Modern utrustning och klassiker

  För att kunna leva upp till moderna förväntningar på såväl effektiv som grundlig massage är det oerhört viktigt att ha både varierad och lämplig massageutrustning. Särskild när det gäller mer specialiserade varianter av massage, såsom fotmassage eller elektrisk muskelstimulering. För att säkerställa hög tillförlitlighet och funktionell massage är det även viktigt att utrustningen håller hög nivå när det gäller säkerhet och pålitlighet.

  När ni väljer massageutrustning från oss så behöver ni aldrig oroa er för att utrustningen inte ska leva upp till de allra högsta förväntningarna. Vi har produkter som är väl lämpade för daglig professionell användning, och även enklare massageprodukter för vardagligt bruk. Vår fokus ligger ständigt på riktigt hög kvalitet utan att priset blir onödigt högt. I takt med att efterfrågan på massageprodukter ökar så utökar vi detta segment, vilket gör att vi alltid kan tillhandahålla precis de massageredskap som eftefrågas.