Filtrera produkter här Visar 1 - 30 av 44 produkter
Manuell / Sensor
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera Visar 1 - 30 av 44 produkter
Manuell / Sensor
Pris
Sortera efter

Tvåldispenser med knapp i rostfritt stål (AISI 304) – Vertikal

Behållare i ett stycke i rostfritt stål AISI 304, 1 mm tjockt, ljus design. Väggmonterad via dolda vandaliseringsresistenta väggplåtar med 3 metallskruvar och väggpluggar på 5 mm (skruvar och pluggar är inkluderade). Sväng upp locket för att fylla på ovanifrån med hjälp av en särskild nyckel som är inkluderad.

990 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvåldispenser med automatisk sensor för inbyggnation

Denna automatiserade tvåldispenser med sensor finns att få i ljus design och har ett funktionellt, robust och trendigt utseende som matchar Mediclinics nya produktlinje med badrumsaccessoarer. Detta gör det möjligt för tvåldispensern att smälta in perfekt i miljön.

2 490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvåldispenser med knapp i rostfritt stål (AISI 304) – Plast

SAN-behållare i termoplast, 3 mm tjock, fumé-färgad. Väggmonterad via 4 träskruvar med tillhörande 5 mm väggpluggar (de lägre fäster dispensern medan de övre håller fast den i väggen) (skruvar och pluggar är inkluderade). Kan fyllas på med kommersiellt marknadsförda multifunktionella tvålar och handkrämer samt syntetiska medel.

490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvåldispenser med spak för skumtvål

Skumtvåldispenser på 1,5 liter, tillverkad i rostfritt stål AISI 304, 0,8 mm tjockt. För installering direkt på väggen och spakdriven via en spak i rostfritt stål.

1 590 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvålldispenser för inbyggnation – 500 ml – Rostfritt stål

Produktbeskrivning: Motmonterad tvåldispenser Material: AISI 304 Rostfritt stål, polerat Säkerhetslås Med tryckpump Behållarkapacitet: 500 milliliter Tekniska specifikationer: Denna bordsmonterade tvåldispenser består av en polerad AISI 304 rostfri behållare, ett AISI 304 rostfritt stålhuvud med en polerad yta och en förkromad metallstam. Behållaren rymmer upp till 0,5 l liter flytande tvål. Behållaren fylls från toppen av […]

1 290 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Tvåldispenser för inbyggnation – 1000 ml – ABS

Produktbeskrivning: Diskmonterad tvåldispenser Huvudets material: AISI rostfritt stål, polerat Skaftets material: Svart ABS Vit polyetenbehållare Säkerhetslock Vit tryckpump Behållarens kapacitet: 1 liter Tekniska specifikationer: Denna diskmonterade tvåldispenser består av en vit behållare som är tillverkad i formblåst polyeten; ett huvud i AISI 304 rostfritt stål med ett polerat slutförande och ett skaft som är tillverkat […]

990 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar