Filtrera produkter här Visar 1 - 24 av 58 produkter
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera Visar 1 - 24 av 58 produkter
Pris
Sortera efter

Toalettpappershållare – Standard – 380 x 116 x 130 mm

Kropp i en del i vitt epoxibehandlat stål, 0,8 mm tjock, helt förseglad. Stöden för skruvarna på enhetens baksida fungerar även som anti-fuktstöd så väl som skydd mot att skruvarna skadar pappret. Monterad på väggen via 3 träskruvar med tillhörande 5 mm väggpluggar. Inkluderar ett låssystem med standardnyckel från Mediclinics ® för att öppna locket vid påfyllning.

Från: 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Dispenser för C / Z vikta pappershanddukar

Robusta och vandaliseringsresistenta dispensers som är skapta för att installeras på alla sorters offentliga toaletter. Modeller som är mer effektiva i sin användning av papper och som lämpar sig för olika badrumsmiljöer: gym, sportcenter, sjukhus och hälsocenter, hotell och liknande typer av installationer; lösningar även för andra platser.

Från: 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Handduksskåp för C / Z vikta papper

Robust och vandaliseringsresistenta pappershanddukshållare skapta för att installeras i alla sorters offentliga toaletter. Modeller för mer effektivt bruk av papper och som lämpar sig för olika toalettmiljöer: gym, sportcenter, sjukhus, hälsocenter, hotell och liknande. Lösningar även för bruk på andra platser.

Från: 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Dispenser för servetter i förkromad mässing – Oval öppning

Dispenser för pappersservetter, förkromad mässing, för bordsbruk (ej lämplig för montering på väggen eller på horisontella ytor). Lämplig för hotellsektorn där den kan användas på hotellrummens egna badrum. Modell lämplig för offentligt platser. Utan lösa komponenter.

590 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Lägg i varukorg