Filtrera produkter här Visar 1 - 24 av 36 produkter
Ljudnivå
Manuell / Sensor
Effekt (W)
Torktid
IP-klass
Motortyp
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera Visar 1 - 24 av 36 produkter
Ljudnivå
Manuell / Sensor
Torktid
IP-klass
Motortyp
Pris
Sortera efter

Smartflow®-sensordrivna handtork

Den ekonomiska produktlinjen med Smartflow®-handtorkar är en av marknadens mest kompakta, skapta för platser med toalettaccessoarer i små skalor som lever upp till två krav: låg konsumtion och optimal elektrisk handtorkning.

Från: 1 290 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Machflow® – Handtork med sensor

Generell Beskrivning Machflow®-serien handtorkar tillhandahåller viktiga energibesparingar och ett ultrasnabbt torkande. Lösningar med en avant-garde-design och med fyra olika ytbehandlingar så att torken lätt kan smälta in med dekoren. Drivs av sensor. Maximalt lufttryck och effektivt luftflöde. Kompakta enheter som varar länge med anti-vandalismfunktioner. Lämplig för områden med mycket hög trafik. Maximal lufthastighet 325 km/tim. […]

Från: 2 890 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Optima – Handtork med sensor

Optima sensorhandtorkar från Mediclinics® är en bra lösning för de som söker en automatisk handtork med optimal prestanda till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Dessa modeller lämpar sig för installation i badrum med låg till medel trafik, till exempel på restauranger, teatrar, kontor, osv.

Från: 1 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Mediflow® – Handtork med sensor

Mediflow® Logic Drytorkar tillverkas enligt de högsta kvalitets och säkerhetskraven: de innehåller en temperaturbegränsare som säkerhet (i värmeelementet och i motorn) och automatiskt system för bortkoppling från strömkälla.

Från: 2 690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Juniorplus – Handtork

Mediclinics Junior Plus® är sensordrivna handtorkar designade för de badrumsmiljöer som kräver extra bra värde för pengarna. Utrustad med ABS-resistent skrov i ett stycke och med en modern design så passar de här handtorkarna för små och medelstora toaletter.

Från: 1 590 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

Prima® – Handtork med knapp eller sensor

Handtorkarna Mediclinics Prima® anses ha perfekt balans mellan prestanda och elkonsumtion. De är utrustade med ett vitt och attraktivt heltäckande skydd i melamin som är resistent mot brand, cigarettmärken, vatten, solljus och organiska medel.

1 690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ

BLADEFLOW 2 – Handtork i rostfritt stål – Vit

Produktbeskrivning: Handtork Automatisk sensordrift Universalmotor med borstar AISI 304 rostfritt stål med en tjocklek på 1 mm Yta: Vit Effektiv handtork: minsta konsumtion/torkning <15 s. Enastående robusthet, kraftfull 3-års garanti Tekniska specifikationer: Handtorken består av en kompakt kaross av 1 mm tjockt rostfritt stål AISI 304 som är monterad på väggen via en stålram. Ramen […]

9 490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Lägg i varukorg

Speedflow® – Intelligent sensorstyrd handtork

Speedflow®-linjen med handtorkar är kategoriserad inom eco-produktlinjen, fast med det tillagda fördelen att de lever upp till ADAAG-kraven för tillgänglighet på offentliga toaletter. Denna reglering kräver att handtorkens djup inte överstiger 100 mm för att förenkla rörelsemöjligheter för personer med funktionsnedsättningar.

Från: 3 190 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar
Välj alternativ