Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Praktisk hygienutrustning förenklar verksamheten

  Att upprätthålla hygien handlar inte om enstaka åtgärdar, utan kräver ett helhetsperspektiv som genomsyrar hela verksamheten. Vi har ett stort utbud av produkter som både underlättar och främjar upprätthållandet av hög nivå av hygien. Dessa produkter främjar allt ifrån handhygien till att möjliggöra effektiv tillgång till dricksvatten.

  Sett till ett brett perspektiv så är hygien något som präglar såväl våra individuella liv, som en hel verksamhet. Inte bara säkerställer det att man på ett personligt plan inte drabbas av sjukdomar som annars kunde undvikas, utan garanterar även att en verksamhet drivs med hygienmässig marginal och därtill minimerar risken för spridning av smittor, parasiter och liknande problem.

  Elektrisk tvålpump och tvåldispenser är effektivt

  Även om alkoholbaserad desinfektering har kommit att bli något utav en norm så underskattas ofta den grundläggande effektiviteten av tvål och vatten. Tvål säkerställer att fett löses upp, och vatten garanterar att restpartiklar sköljs bort. Därför är det oerhört viktigt att ha tillgång till smidiga tvållösningar.

  Vi har tvåldispensers med såväl manuell knapp som automatisk sensor. Dessa garanterar att man på smidigast möjliga sätt kan få åtkomst till tvål, vilket indirekt främjar upprätthållandet av hygien. När dessa produkter kombineras med automatiska vattenblandare så får man en unik helhetslösning som lämpar sig extremt väl för sjukvårdsinrättningar och enskilda mottagningar.

  Automatisering främjar hygien

  Automatisering har blivit något utav en samtida revolution. Sensorer och lättillgängliga automater garanterar att enskilda individer kan få tillgång till tvål, desinfektering och liknande utan att behöva komma i långvarig kontakt med en kontaktyta.

  Dessa sorts produkter blir allt mer vänliga och är numera standard på många offentliga inrättningar. För den som bedriver en mindre privat klinik finns det lika så stora fördelar med att installera pålitliga automater. Oavsett om det handlar om hand- och hårtorkar, papperskorgar, pappersdispenser eller tvåldispenser så bidrar samtliga produkter till upprätthållandet av en hög hygienstandard.