Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Stort antal vågar

  Att välja rätt medicinsk våg är i många fall ett måste om man vill säkerställa tillförlitlig vägning på plats. Detta är inte minst viktigt då vikten i många fäll är en avgörande markör för allt ifrån allmänhälsa till vårdutveckling. Och genom att välja den sorts våg som är bäst lämpad för den verksamhet man bedriver eller gör inköp till så skapar man rätt förutsättningar för att säkerställa tillgång till vågar som även i det långa loppet gör vad de ska.

  • Stolvågar i fullstorlek för enkel vägning när rörelseförmågan är nedsatt.
  • Rullstolsvågar som säkerställer tillförlitlig vägning av personer som befinner sig i rullstol.
  • Barnvågar för trygg, säker och rättvisande vägning av de allra minsta.
  • Traditionella golvvågar och pelarvågar som ger mycket valuta för pengarna.
  • Veterinärmedicinska vågar för snabb vägning av djur. Finns tillgänglig med väldigt hög kapacitet.
  • Särskilda specialvågar med extra viktkapacitet, stödhandtag och annat som kan vara avgörande för rättvisande vägning.

  Som medicintekniskt verktyg har vågar en väldigt speciell ställning. Såväl historiskt sett som i nutid så har de varit ett avgörande redskap när det kommer till att skapa en snabb överblick över såväl rådande hälsotillstånd som utvecklingen av allmänhälsan. På såväl individuell nivå som samhällsnivå så ger nämligen vikten stor vägledning om hur saker och ting utvecklar sig.

  Moderna medicinska vågar

  Genom att prioritera ett brett segment av medicinska vågar så kan vi erbjuda ett flertal alternativ. Det gör att vi kan tillhandahålla vågar för de allra mest specifika användningsområden. Men vi har även sedvanliga traditionella vågar för allmänt bruk. Genom att välja den sorts våg som är bäst lämpad för just er verksamhet så gör ni mycket för att säkerställa tillförlitlig vägning på plats.

  Professionella kvalitetsvågar

  Med fokus på beprövade medicinska vågar från kvalitativa tillverkare så skapar vi rätt förutsättningar för att alla ska få tillgång utrustning som håller professionell nivå. Samtliga medicinska vågar är väl lämpade för dagligt bruk.