Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Precisionsvågar från Swemed

  Vi har ett heltäckande sortiment av vågar för precis vägning och analys. Om ni är i behov av en traditionell tillförlitlig våg så rekommenderar vi att ni väljer en av våra precisionsmodeller som lever upp till samtliga relevanta standarder samtidigt som de är väldigt lätta att använda. De digitala alternativen har även i många fall smidiga anslutningslösningar för avläsning via dator eller kringutrustning. Behöver ni kombinera tillförlitlig vägning med analytisk precision så har vi även vågar utrustade med fuktanalysator, sluten kammare, jonisationsfunktion och mycket mer. Genom att satsa på ett brett utbud kan vi leverera precisionsvågar för alla tänkbara behov. Välj själv utifrån budget, behov och önskemål. Vi är övertygande om att ni i slutändan kommer att känna att ni har gjort rätt val.

  När ni väljer att köpa precisionsvågar från Swemed så kan ni alltid vara säkra på att få produkter som är både tillförlitliga, certifierade och smidiga att använda. Våra precisionsvågar lever upp till de striktaste krav och är garanterade att ge många års nytta. I detta ingår att de flesta vågar är både självkalibrerande, och även stödjer manuell kalibrering, vilket är en nödvändighet när resultatet måste vara tillförlitlig.

  Tillförlitliga och lättanvända

  Det är så klart ingen hemlighet varför dessa produkter går under benämningen precisionsvågar.

  De är särskilt konstruerade för att ge ett pålitligt resultat varje gång de används. I jämförelse med traditionella hushållsvågar så säkerställer de att man aldrig behöver tveka på att den uppmätta vikten stämmer. I industriella sammanhang, i labbet eller i samband med kemisk framställning så går det helt enkelt inte att kompromissa med bra resultat.

  Våra precisionsvågar kommer från pålitliga tillverkare och har använts för såväl hemmaändamål som inom de allra mest krävande sammanhangen. De är särskilt konstruerade för att vara både tåliga och lättanvända. Och trots att de har väldigt finkänsliga komponenter så är de långt ifrån känsliga för yttre påverkan. Tvärtom klarar de av ett hektiskt arbetsklimat och ger alltid samma tillförlitliga resultat. Det gör att vi utan att tveka kan rekommendera precisionsvågarna för alla tänkbara ändamål.

  Tål att jämföras

  Genom att fokusera på både prisvärdhet och kvalitet har vi byggt upp ett utbud av vågar som definitivt tål att jämföras. Alla våra precisionsvågar täcker alla de förväntningar som man tänkas ha när de gäller dessa produkter. Och tack vare objektiva certifieringar och standardiserade anslutningar, kalibreringssystem och konstruktioner har de allt man behöver när det kommer till precisionsvågar. Många av vågarna har även låg vikt och kompakt utförande, vilket gör att de är enkla att transportera och kan plockas fram vid behov. På så sätt blir de även utan problem ett flexibelt inslag i labbmiljön.