Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Industrivågar

  Vi har ett stort antal vågar som täcker de flesta industriella behov. Oavsett om ni letar efter kranvågar som hanterar flera ton, eller smidiga räknevågar för precis vägning, så har vi ett flertal lämpliga alternativ. Samtliga vågar är certifierade för högsta möjliga tillförlitlighet, och är mer än kapabla för dagligt regelbundet bruk. Genom att satsa på ett brett och kvalitativt utbud har vi blivit ett populärt val för ett stort antal industrier.

  På Swemed värderar vi kvalitet, och därför har vi har vi valt att saluföra vågar som faktiskt är tillverkade att användas. De är ett perfekt val för alla situationer där tillförlitlighet och pålitlighet är lika högt värderat som smidig funktionalitet. Därför är vi stolta över att kunna leva upp till även de allra högsta krav och förväntningar. Ta en titt på de olika alternativen och välj en våg som ger er mest valuta för pengarna.

  Industrivågar från Swemed

  Inom i princip samtliga industrier är det viktigt att på ett tillförlitligt sätt kunna fastställa vikten på varor, paket, emballage och mycket mer. Dels för att saker och ting ska kunna hanteras på rätt sätt, men även för att undvika onödiga extrautgifter i samband med transport. Men då man i många fall har att göra med avsevärt mycket mer vikt än vad traditionella vågar kan hantera, så blir tillgången till en industrivåg ett måste. Genom att kunna tillhandahålla allt i från bagagevågar, kranvågar, hängvågar och butiksvågar till avancerade gaffelvagnsvågar så kan vi leverera vågar som för i princip alla tänkbara industriändamål.

  Dessa vågar har kommit att användas inom ett stort antal branscher och industrier, däribland lager, logistik, forskning och tillverkningar. Mycket på grund av att de har samtliga relevanta och nödvändiga certifieringar, för att kunna leva upp till de ofta väldigt höga kraven som finns. Därför behöver ni aldrig oroa er för att en industrivåg från Swemed ska vara ett dåligt val. Genom att välja en våg som är lämpad för era specifika ändamål har ni stora möjligheter att förena bra pris med en våg som kommer göra stor nytta även i framtiden.

  Prisvärda industrivågar

  Då vi har valt att i stor utsträckning fokusera på certifierade och godkända vågar till bra pris så är vi övertygade om att det är svårt att hitta ett mer förmånligt utbud av industrivågar. Därför uppmuntrar vi er att se om ni kan hitta bättre alternativ på annat håll. Vi är säkra på att ni i slutändan kommer att uppleva våra industrivågar som ett bättre val. Utan att kompromissa med kvalitet kan vi täcka samtliga behov. Oavsett om det handlar om en lättanvänd traditionell indsutrivåg, eller digitala alternativ med många anslutningar och särskilda funktioner.