Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Patientvåg, Barnvåg eller rullstolsvåg

  Möjligheten att väga människor har varit en avgörande del av modern vård sedan åtminstone början av 1800-talet. Oavsett om man är barn, ungdom, vuxen eller åldring så ger vikten en inblick i såväl det befintliga tillståndet som den förväntade hälsoutvecklingen. Därför är det viktigt att ha tillförlitliga vågar tillgängliga.

  Vi tillhandahåller allt ifrån mekaniska vågar till självkalibrerande barnvågar. Med våra produkter kan du vara säker på att få en tillförlitlig mätning som utan problem avspeglar rådande vikt, och gör att man kan använda dem såväl privat som i professionell verksamhet.

  Tillförlitlig veterinärvåg

  När det kommer till djur så är vikten inte bara en avgörande del av hälsoprognosen, utan även viktig för att säkerställa huruvida det behövs särskild planering inför resor med djuret. Alla våra vågar uppfyller de strikta kravs som ställs på professionell utrustning. I utbudet finner du flera storlekar, vilket gör att ni kan välja våg utifrån de befintliga behov som ni har.

  Vi fokuserar främst på digitala vågar då dessa ger enklast och smidigast snittvärde vid vägning av djur. Då de inte kräver kalibrering eller viktjustering kan man även vara säker på att få samma tillförlitliga resultat varje enskild gång som man väger ett djur.

  Pålitlig rullstolsvåg och effektiv sjukhusvåg

  Rullstolsvågar har den stora fördelen att de kan väga patienter, brukare och personer oavsett vilka hjälpmedel de använder sig av. Till skillnad från vanliga vågar så har de ofta en väldigt hög maxvikt och kan i många fall hantera runt 300 kilogram.

  Denna sort har kommit att bli enormt populära på inrättningar där det är viktigt att kunna väga med ett konsekvent resultat och under förutsättningar där hjälpmedel inte får vara i vägen. Alla våra vågar är pålitliga och klarar av regelbundna påfrestningar utan att resultera i felaktiga mätningar. Besök gärna våra olika kategorier och läs mer om vilka produkter vi har att erbjuda.

  Majoriteten av vårt utbud består av sjukhusvågar som är klass III godkända enligt vågdirektivet.