Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vad är ultraljudsmaskiner?

  Under många decennier har ultraljud numera varit något utav en standardlösning för den sorts diagnostik som i många andra fall skulle innebära ingripande kirurgiska åtgärder. Det har gjort ultraljud till ett sätt att få en visuellt rättvisande bild av vad som pågår i kroppen. Som komplement till provtagning och övrig diagnostik kan det därför ge en bättre förståelse för vad som i ett kliniskt och medicinskt hänseende faktiskt pågår.

  • Ultraljudsundersökning för fosterdiagnostik och rutinmässiga kontroller i samband med graviditet.
  • Särskilda enheter för veterinärer som vill säkerställa fullgoda förutsättningar för ultraljudsanalyser.
  • Stationära och bärbara enheter som samtliga lever upp till de allra högsta krav och förväntningar.
  • Prober, vagnar och övriga komplement- och ersättningsprodukter.

  Med fokus på tillförlitlighet så har vi ett ständigt växande utbud av ultraljudsmaskiner. Samtidigt som vi ständigt strävar efter att ha ett prisvärt utbud av maskiner för ultraljud, så ser vi samtidigt till att alltid leva upp till de allra högsta medicinska och kliniska kraven.

  Ett flertal alternativ för ultraljud

  Välj utifrån er egen verksamhets behov av ultraljud. Oavsett om ni behöver säkerställa rätt förutsättningar för ultraljudsundersökning på plats, eller behöver pålitliga stationära alternativ, så finns det ett flertal lämpliga modeller att välja mellan. I många fall går de även att komplettera med tillbehör som både underlättar och förbättrar användandet.