Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vad är sterilisatorer?

  En sterilisator används för att upprätthålla högsta möjliga renhetsgrad. För när det kommer till såväl  sjukvårdsrelaterade ingrepp som skönhetsvård är det ofta ett måste att verktyg och instrument är höggradigt rena. För att uppnå denna nivå av sterilitet så krävs särskilda steriliseringsprodukter. Vi har därför säkerställt ett brett utbud av sterilisatorer som gör det enkelt att vidhålla den nivå av renlighet som är en förutsättning vid användning av medicintekniska produkter, och även är ett måste i många andra sammanhang.

  • Klassiska autoklaver i såväl traditionellt som avancerat utförande. Gör det enkelt med omfattande och regelbunden sterilisering och återkoppling på medicinskt hög nivå.
  • Praktiska ultraljudsbad för sterilisering där man vill vara helt säker på att verktyg och instrument inte tar skada.
  • Smidiga behållare och förseglingsprodukter för att bibehålla sterilitet även under i samband med förvaring.

  För alla som behöver rengöring på en kliniskt tillförlitlig nivå där mikrobiologisk sterilitet är ett måste, så har vi ett stort antal produkter att välja mellan. Med stort utbud och förmånlig prissättning blir de ett riktigt bra val.

  Stort utbud av steriliseringslösningar

  Med fokus på produkter som lever upp till de högsta förväntningar på användbarhet, och som är helt certifierade för klinisk verksamhet, så hittar ni ett stort antal alternativ för effektiv och tillförlitlig sterilisering. Allt till bra prissättning och med stort urval.