Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Mätinstrument och utrustning för diagnostik

  Diagnostik är en av de viktigaste delarna inom modern sjukvård och terapi. Att kunna sätta fingret på vad som orsakar ett visst tillstånd är inte bara viktigt för behandling, utan även avgörande när det kommer till förebyggande åtgärder och att minska antalet felaktiga och för ändamålet overksamma vårdåtgärder. Beprövad utrustning och certifierade mätinstrument är i detta hänseende ett måste. Vi har satsat på ett stort antal instrument som gör det enklare att diagnostisera och följa upp.

  Godkända mätinstrument

  Genom att förena traditionella analoga instrument så som stetoskop och laryngoskop med moderna tekniska instrument för utvärdering av de allra mest finstilta parametrar så kan vi erbjuda ett fullgott utbud av diagnostikverktyg. Då vi uteslutande fokuserar på godkänd medicinteknisk utrustning så kan ni vara säkra på att alla våra produkter är trygga och lämpliga att använda. Detta gäller oavsett om de är tänkta att användas inom vården eller för hemmabehov.

  Även om en stor del av utbudet är väldigt specialiserat så finns det samtidigt ett flertal bra val för dig som vill få bättre insikt i ditt eget eller nära och käras hälsotillstånd. Tack vare stora inköpsvolymer från pålitliga tillverkare och leverantörer så garanterar vi hög nivå av prisvärdhet utan att kompromissa med kvalitet. Vi tycker att bred tillgång på professionell utrustning är en förutsättning för bra resultat. Därför kan ni vara säkra på att vi är ett bra val för all sorts diagnostikinstrument och mätutrustning. Så väl när det kommer till modern högteknologisk utrustning som när det handlar om traditionella verktyg.