Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Ett flertal tekniska lösningar

  I takt med tekniska framsteg och innovationer så har mikroskop kommit att bli ett väldigt mångfacetterat och varierat begrepp. Numera har man stora möjligheter att välja specifika mikroskop för att underlätta och främja den sorts arbete man utför. För att möta efterfrågan har vi därför säkerställt att brett utbud av högkvalitativa mikroskop som gör sig väl lämpade även i de allra mest krävande miljöer.

  • Stereomikroskop är en pålitlig klassiker som används inom allt ifrån urmakeri till mikrokirurgi. Ett givet val för detaljarbete.
  • Ljusmikroskop förstorar med hjälp av en ljuskälla och ett flertal linser. Detta är förmodligen det allra mest använda och traditionella mikroskopet.
  • Polarisationsmikroskop använder sig av polariserat ljus och används främst för att utvärdera saker vars egenheter framträder i samband med just polarisering.
  • Mikroskopkameror för att dokumentera såväl resultat som arbetes gång. Ett måste i varje modernt laboratorium.

  Då mikroskop är precisa instrument som ställer väldigt höga krav på tillförlitlighet så satsar vi uteslutande på kvalitativa produkter från beprövade och pålitliga tillverkare. Det innebär att instrumenten är kalibrerade och redo att användas direkt i samband med leverans. Helt klart ett pålitligt val för alla som behöver professionella mikroskop.

  Moderna mikroskop

  Vad som är unikt med moderna mikroskop är att man har stora möjligheter att välja mikroskop utifrån tilltänkt användningsområde. Det gör att man har unika möjligheter att såväl få valuta för pengarna som att få verktyg som lever upp till de allra högsta förväntningar man kan tänkas ha. Alla våra mikroskop är konstruerade för att användas i professionella miljöer där rätt resultat är ett måste.

  För professionellt arbete

  Utan att kompromissa så har vi säkerställt ett brett utbud av mikroskop för att täcka ett flertal olika branscher och nischer. Därför hittar ni mikroskop för allt ifrån laboratorieanalyser till geologiska utvärderingar. Välj utifrån era specifika behov och var säker på att utrustningen lever upp till de allra högsta förväntningarna.