Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Labutrustning

  Bra labutrustning är en nödvändighet om det analytiska och diagnostiska arbetet ska fortlöpa problemfritt. Detta handlar om att säkerställa allt i från pålitliga och enkla vagnar till att ha tillgång på avancerad och aktuella verktyg för bearbetning och utvärdering av prover. Därför är det knappast en överdrift att påstå att inget laboratorium fungerar bättre än sin svagaste länk. De är en av anledningarna till varför vi endast saluför godkänd och beprövad utrustning för laboratorier.

  Godkänd och pålitlig utrustning för laboratorier

  När det kommer till laboratorium så är det ofta oerhört viktigt att utrustning faktiskt ser till att arbetet kan fortlöpa utan problem. Annars blir i många fall både arbetsbördan större och resultatet sämre. Vi erbjuder både enklare och högteknologisk utrustning som täcker behoven hos såväl mindre som väldigt stora laboratorier. Ett genomgående tema när det kommer till våra produkter är däremot att samtliga är fullständigt certifierade och godkända för professionellt bruk.

  Oavsett om det handlar om centrifuger för förberedelse av prover, mikroskop för undersökning, personlig utrustning eller något helt annat så kan vi erbjuda ett heltäckande och kvalitetssäkrat utbud. Våra produkter är godkända för professionellt bruk och blir en trygg och tillförlitlig del av varje laboratorieverksamhet. Känn er säkra med vetskapen att utrustningen har tillräckligt hög kvalitet för att motsvara de allra högsta internationella kraven. Kombinera ergonomi med tillförlitlig konsekvens med ett stort antal modeller från etablerade tillverkare och leverantörer. Ta själv en titt på vårt utbud för att se om vi har just den laboratorieutrustning som ni behöver. Vi är övertygade om att ni kommer bli nöjda.