Filter Visar 1 - 30 av 36 produkter
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera
Pris
Sortera efter

Machflow® – Handtork med sensor

Generell Beskrivning Machflow®-serien handtorkar tillhandahåller viktiga energibesparingar och ett ultrasnabbt torkande. Lösningar med en avant-garde-design och med fyra olika ytbehandlingar så att torken lätt kan smälta in med dekoren. Drivs av sensor. Maximalt lufttryck och effektivt luftflöde. Kompakta enheter som varar länge med anti-vandalismfunktioner. Lämplig för områden med mycket hög trafik. Maximal lufthastighet 325 km/tim. […]

Från: 2 890 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Mediflow® – Handtork med sensor

Mediflow® Logic Drytorkar tillverkas enligt de högsta kvalitets och säkerhetskraven: de innehåller en temperaturbegränsare som säkerhet (i värmeelementet och i motorn) och automatiskt system för bortkoppling från strömkälla.

Från: 2 690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Smartflow®-sensordrivna handtork

Den ekonomiska produktlinjen med Smartflow®-handtorkar är en av marknadens mest kompakta, skapta för platser med toalettaccessoarer i små skalor som lever upp till två krav: låg konsumtion och optimal elektrisk handtorkning.

Från: 1 290 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Optima – Handtork med sensor

Optima sensorhandtorkar från Mediclinics® är en bra lösning för de som söker en automatisk handtork med optimal prestanda till ett väldigt konkurrenskraftigt pris. Dessa modeller lämpar sig för installation i badrum med låg till medel trafik, till exempel på restauranger, teatrar, kontor, osv.

Från: 1 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Juniorplus – Handtork

Mediclinics Junior Plus® är sensordrivna handtorkar designade för de badrumsmiljöer som kräver extra bra värde för pengarna. Utrustad med ABS-resistent skrov i ett stycke och med en modern design så passar de här handtorkarna för små och medelstora toaletter.

Från: 1 590 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Prima® – Handtork med knapp eller sensor

Handtorkarna Mediclinics Prima® anses ha perfekt balans mellan prestanda och elkonsumtion. De är utrustade med ett vitt och attraktivt heltäckande skydd i melamin som är resistent mot brand, cigarettmärken, vatten, solljus och organiska medel.

1 690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

BLADEFLOW 2 – Handtork i rostfritt stål – Vit

Produktbeskrivning: Handtork Automatisk sensordrift Universalmotor med borstar AISI 304 rostfritt stål med en tjocklek på 1 mm Yta: Vit Effektiv handtork: minsta konsumtion/torkning <15 s. Enastående robusthet, kraftfull 3-års garanti Tekniska specifikationer: Handtorken består av en kompakt kaross av 1 mm tjockt rostfritt stål AISI 304 som är monterad på väggen via en stålram. Ramen […]

9 790 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Speedflow® – Intelligent sensorstyrd handtork

Speedflow®-linjen med handtorkar är kategoriserad inom eco-produktlinjen, fast med det tillagda fördelen att de lever upp till ADAAG-kraven för tillgänglighet på offentliga toaletter. Denna reglering kräver att handtorkens djup inte överstiger 100 mm för att förenkla rörelsemöjligheter för personer med funktionsnedsättningar.

Från: 3 190 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

Speedflow® Plus – Handtork med sensor

Speedflow® Plus-linjens handtorkare är kategoriserade inom den eko-vänliga produktlinjen med den tillagda fördelen att de lever upp till ADAAG-kraven för tillgång på offentliga toaletter. Denna reglering kräver att handtorkens djup inte kan överstiga 100 mm för att det ska vara lättare för folk med funktionsnedsättningar att röra sig inne på toaletten.

Från: 3 490 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar

BLADEFLOW – Handtork i ABS – Silver – Borstlös motor

Produktbeskrivning: Handtork Automatisk sensordrift Borstlös motor (inget underhåll krävs) 3 mm ABS-lock Yta: Silver HEPA 13-filter ingår PÅ/AV värmeelement Effektiv handtork: minsta konsumtion/torkning <15 s. Enastående robusthet, kraftfull 3-års garanti Tekniska specifikationer: Handtorken består av en kompakt kaross av 3 mm ABS som är monterad mot väggen på en stålram. Ramen är fixerad på väggen […]

10 690 kr Excluding VAT
Leverans: 4-12 arbetsdagar