Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Frisörutrustning från Swemed

  Vi är väldigt medvetna om de höga förväntningarna som finns när det kommer till hårvård. Och vi vet även hur mycket salonger och frisörer måste anstränga sig för att leva upp till dem. För hårvård handlar numera definitivt om en helhetsupplevelse. Med vår frisörutrustning så blir det enklare att tillhandahålla den sorts moderna hårvård som numera efterfrågas. Vi har valt att prioritera ett brett och mångfacetterat utbud som täcker allt i från hårtorkar och trimmers till barberarkuriosa och schamponeringsstolar.

  När ni väljer Swemed för frisörutrustning så är ni garanterade ett både brett och prisvärd utbud som lever upp till de allra högsta professionella krav. Oavsett vilka produkter ni i slutändan väljer. Då vår ambition är att vara ert främsta val för frisörprodukter så kompromissar vi aldrig med kvaliteten, och ser därför till att vår frisörutrustning alltid når de högsta kraven gällande produktsäkerhet, ergonomi och pålitlighet. Det gör att vår frisörutrustning alltid är ett bra val.

  Varför behövs professionell frisörutrustning?

  Det finns många anledningar att välja professionell frisörutrustning. Inte bara säkerställer de ett bättre resultat, utan det ser även till så att arbetets gång fortlöper avsevärt mycket smidigare. För det går helt enkelt inte att jämföra kvalitativ frisörutrustning med annan, och när man väl har märkt skillnaden finns det ingen återvändo. Men då vi även är väldigt medvetna om att prisvärdhet är en hög prioritet så har vi sett till att aldrig låta vårt utbudet skena när det kommer till kostnader.

  Så om du vill göra dig själv eller din verksamhet en tjänst så är frisörutrustning från Swemed ett billigare och smidigare val. Utan att kompromissa med säkerhet eller enkelhet så breddar vi ständigt vårt utbud av kvalitativ frisörutrustning. Därför har vi blivit många personers förstahandsval, och är en favorit bland såväl yrkesmänniskor som privatpersoner som vill säkerställa smidigare och bättre hårvård i hemmet.

  Populär frisörutrustning

  Vi kompromissar aldrig med kvalitet. All vår frisörutrustning är utvald med särskild omsorg för såväl dig som frisörbranschen. Då vi har som främsta förhoppning att bli ett både prisvärt och kvalitativt alternativ så är det vår garanti till er att vi aldrig kommer sträva efter att erbjuda annat än det bästa inom hårvård. Oavsett vilka produkter ni väljer så kan ni vara säker på att vårt utbud alltid lever upp till de allra högsta kraven man kan ha på professionell frisörutrustning. Då alla våra produkter är utvalda för ergonomi, tillförlitlighet och produktsäkerhet så är vi övertygade om att ni kommer bli nöjd. Så ta en titt på utbudet och välj de produkter som är best lämpade för just er verksamhet.