Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Estetisk utrustning från Swemed

  Efterfrågan på icke-medicinska behandlingar har på kort tid blivit väldigt stor. Oavsett om det handlar om att folk i förening med annan vård efterfrågar estetisk behandling, eller om det efterfrågas renodlad skönhetsvård, så är trenden tydlig. Estetisk behandling är definitivt något som med största sannolikhet kommer att bli ett allt större inslag i både klassisk vård och som egen nisch. För att möta efterfrågan har vi därför valt att erbjuda ett stort antal produkter för estetisk vård.

  När ni väljer att köpa estetisk utrustning från Swemed så kan ni vara säkra på att få utrustning som lever upp till samma höga krav som vi ställer på medicinsk utrustning. Det innebär att vår estetiska utrustning är certifierad i enlighet med alla de krav som ställs på respektive produkt. Oavsett om ni sysslar med fotvård, vaxning, estetisk tandvård eller makeup så kommer ni ha tillgång till pålitliga produkter.

  Varför behövs estetisk utrustning?

  Med särskild estetisk utrustning är det mycket enklare att erbjuda den sorts estetiska behandlingar som efterfrågas. Och då det numera är en stor mängd personer som efterfrågar det som såväl fristående tjänster, som en del av annan vård, är det ofta ett måste att kunna tillhandahålla tillförlitlig estetisk vård. För att det ska vara möjligt att bibehålla hög nivå av patientsäkerhet och erbjuda tjänster på den höga nivå som förväntas, är det i många fall ett måste med särskild estetisk utrustning. I en bransch där legitimationskraven inte är lika strikta som vid medicinsk vård är rätt utrustning ofta även ett tydligt tecken på seriositet.

  På Swemed är vi glada över att vara en del av den estetiska vårdbranschen. Vi har kommit att bli ett uppskattat inslag bland såväl privatpersoner som företag, då vi tack vare noggrant urval och stora inköp kan tillhandahålla riktigt kvalitativ utrustning utan att prissättningen skenar iväg. Ta därför chansen att göra ett bra val för er verksamhet och köp prisvärd estetisk utrustning från Swemed.

  Utrustning för alla behov

  I syfte att förenkla för alla som sysslar med estetisk behandling och estetisk komplementvård så har vi valt att satsa på ett flertal produkter som säkerställer smidig och enkel estetisk vård. Det handlar om allt i från enklare pincetter och borstar till särskild utrustning som möjliggör högst specialiserad estetisk vård. Precis som med vårt övriga utbud så är all estetisk utrustning certifierat och beprövad i enlighet med de krav som ställs för varje specifik produkt. Därför är våra produkter alltid ett tryggt och pålitligt val oavsett hur man väljer att utforma sina behandlingsrutiner.