Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vad är el-terapi?

  El-terapi har förekommit under längre tid än vad många tror. Men det är först i modern tid som företeelsen fått rätt förutsättningar för säker, riktad och effektiv utövning. Detta har även gjort att många blivit intresserade för denna sorts behandling. Därför har vi ett stort antal alternativ för såväl elektro- som magnetterapi. Ett smidigt sätt att säkerställa rätt förutsättningar för att behandla åkommor som visat sig vara långvariga och svårbehandlade tillstånd.

  • Praktiska TENS-maskiner för smidiga och portabla förutsättningar för smärtlindring och muskelavslappning. Vanligt förekommande inom allt ifrån fysioterapi till behandling av inkontinens.
  • Elektromyografi för diagnostik och alternativ för magnetterapi.

  För att täcka efterfrågan på bred front så har vi satsat på ett flertal lämpliga produkter för elektroterapi. Det gör att ni kan välja produkt utifrån era specifika behov gällande el-terapi. Det gör att de blir et lämpligt inslag oavsett om det handlar om rehabilitering eller förebyggande åtgärder.

  Praktisk elektrisk terapi

  Med ett flertal smidiga alternativ för el-terapi så strävar vi efter att göra det lätt för er att välja exakt den sorts produkter som motsvarar de faktiska behov som föreligger inom er verksamhet. Då denna sorts produkter har blivit väldig populära så gör vi allt vi kan för att skapa ett heltäckande utbud. Allt till samma förmånliga pris och med fokus på säkra och beprövade alternativ.