Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Tillförlitlig belysning från Swemed

  Bland de belysningslösningar som vi tillhandahåller så hittar ni allt ifrån traditionella bordslampor till särskilda operations- och undersökningslampor. Därför täcker vi de flesta olika verksamheters behov och strävar alltid efter att möta de ofta höga och branschspecifika krav och förväntningar som finns. När ni väljer att skaffa lampor och belysning från oss så kan ni alltid vara säkra på att hitta produkter som passar er eller er verksamhets behov.

  När ni väljer Swemed så behöver ni aldrig tveka över att ni får tillgång till ett stort sortiment. Och vi är väl medvetna om hur viktigt det är att hålla hög nivå gällande såväl produktsäkerhet som tillförlitlighet. Vi vet att det ofta är nästan omöjligt att säkerställa bra utförande om belysningskvalitén sviker. Därför tillhandahåller vi inte bara många olika armaturer, utan även särskilda lampor för infra- och UV-belysning.

  Varför gör belysning skillnad?

  Lampor och armaturer förknippas i många fall med ren och skär belysning. Och även om det helt klart är viktigt att arbetsrummet eller salen är upplyst, så är rätt belysning viktigt av ett flertal andra skäl. Dels så är det viktigt att välja rätt sorts armaturer för ändamålet, då de är ett sätt att uppnå den ofta väldigt specifika sorts belysning som krävs för olika uppgifter. Men det är även viktigt med rätt belysning för att man ska kunna säkerställa rätt nivå av ergonomi. Fel val av lampor kan ofta resultera i onödigt stor belastning på ögon, och även resultera i att man tvingas anpassa sitt arbetssätt utifrån belysningen.

  På Swemed anser vi att bra belysning ska främja arbetets gång, och att det inte ska behöva kosta mer än nödvändigt. Med mångårig erfarenhet av att leverera produkter till ett stort antal branscher har vi därför kommit att uppskatta de ofta specifika och särpräglade behov av belysning som våra kunder har. Vi utökar ständigt våra produktserier och kan numera tillhandahålla belysningslösningar från flera av de mest välrenommerade tillverkarna. Alltid med samtliga relevanta certifieringar.

  Alltid bra val

  Vi vet hur viktigt det är med pålitlig utrustning. Och vi tycker att man ska ha samma höga förväntningar på belysningslösningarna som för övriga produkter. Därför har vi säkerställt så att våra produkter är fullständigt godkända och beprövade för respektive användningsområde. På så sätt vet ni redan i förväg att ett inköp av belysning från Swemed betyder att ni kan fortsätta leva upp till alla branschspecifika krav och certifieringar. Utan att det leder till negativ inverkan på prissättningen är vi stolta över att ha ett stort och pålitligt utbud av kvalitativa belysningslösningar.