Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Flertal defibrillatorer

  En defibrillator är en enhet som ger en elektrisk stöt till hjärtat för att återställa normal sinusrytm. De används ofta i nödsituationer då hjärtat av någon anledning har slutat slå, eller uppvisar livshotande oregelbundenheter.

  • Defibrillatorer i ett flertal utföranden och med mångfacetterad funktionalitet.
  • Elektroder med hög kompatibilitet som går att använda med ett stort antal apparater på marknaden.
  • Träningsprodukter som skapar rätt förutsättningar för korrekt användning av defibrillatorer.

  Vi vet att våra kunder har höga förväntningar. Vi arbetar hårt för att tillhandahålla både högkvalitativa och prismässigt förmånliga produkter. Våra kunders höga krav är vår främsta fokus. VI är övertygade om att det är av högsta vikt att alltid hålla hög nivå. Genom vårt fokus på våra kunders långsiktiga önskemål säkerställer vi även alltid tillgång till många produktalternativ.

  Prisvärda defibrillatorer

  Alla våra apparater är tillverkade enligt högsta möjliga kvalitetsstandarder. De blir ett lämpligt tillskott till de allra mest krävande verksamheter.

  Du kan vara säker på att vi alltid är ett lämpligt val. Vi har uteslutande valt att fokusera på alternativ som är särskilt framtagna för krävande användning. Är du osäker på vad som är rätt val kan du alltid kontakta oss. Då får vi chansen att möta dina behov och önskemål och hjälpa dig att välja bland vårt befintliga sortiment.

  Flertal defibrillatorer att välja mellan

  Vi vill hålla jämna steg med alla de förväntningar som marknaden har. Det är därför vi fokuserar på att hitta nya lösningar, samt på att tillhandahålla beprövade val. Vi har därför ett stort utbud av funktionella och prisvärda produkter för alla typer av kunder. Vi arbetar hårt för att ge bra kvalitet och värde för pengarna.