Filtrera produkter här Visar alla 14 produkter
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera!
Pris
Sortera efter

Djurbadkar i rostfritt stål

Det här badkaret är lämpligt för medelstora djur som ska tvättas före ett kirurgiskt ingrepp. Karet är 36 cm högt och har 2 avtagbara galler. Karet har dubbla väggar vilket gör det visuellt lätt och samtidigt estetiskt intressant och enkelt att göra rent.

24 690 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar

Hundbadkar för omvårdnad med ramp

Designad särskilt för klippning med en giljotin-liknande lucka och ramp för enkel tillgång. Har även inre stänger för att hålla djuret på plats. Golvet på insidan har plastgaller vilket hindrar djuret från att komma i kontakt med smutsigt och tvåligt vatten.

28 790 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar

Djurbadkar – Hydrofobisk spånskiva och HPL-laminat – 2 dörrar

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och förvaringsytor med en estetisk värme i en möbel. Karet är tillverkat av AISI 304 rostfritt stål och en struktur i HPL-skiva för enkel och effektiv rengöring. Förvaringsskåp under karet med 2 dörrar så att allt finns nära tillhands.

30 990 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar

Djurbadkar i rostfritt stål med 1 dörr

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och förvaringsytor med en estetiskt behaglig möbel. Förvaringsskåp under karet med 1 dörr för enkel tillgång till allt som du behöver.

28 190 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar

Hunddiskbänk i rostfritt stål (utan ben)

Verterinärbadkar helt tillverkat i AISI 304 rostfritt stål med 2 avtagbara galler. Med det här karet kan du installera ett veterinärbadkar i basen och/eller ett skåp efter behov.

13 690 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar

Djurdiskbänk i rostfritt stål

Det här grundläggande och lätta badkaret är lämpligt för små djur som ska tvättas före ett kirurgiskt ingrepp. Karets höjd är 12 cm och det har 2 avtagbara galler.

21 190 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar

Djurdiskbänk i rostfritt stål med 2 dörrar

Det här badkaret kombinerar funktionalitet och stora förvaringsytor med en estetiskt behaglig möbel. Förvaringsskåp under karet, med 2 dörrar, gör så att du har allt nära tillhands.

33 390 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar

Djurdiskbänk i rostfritt stål – 144 x 62 x 85 cm

Det här badkaret är perfekt för medelstora djur som ska tvättas innan en operation. Karets höjd är 36 cm och det har 2 avtagbara galler. York är ett visuellt lätt badkar, estetiskt intressant och enkelt att göra rent.

24 190 kr Excluding VAT Leverans: 12-21 arbetsdagar