Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Provtagningsvagn och medicinvagn

  När det gäller sjukvårdsverksamhet så är det avgörande att ha smidiga provtagnings- och medicinvagnar. Dessa är utformade på så sätt att de har tillräckligt med förvaringsutrymme för att säkerställa ett lämpligt utbud av mediciner och även lämplig utrustning för provtagning.

  Dessa vagnar finns tillgängliga i ett flertal utföranden, och de olika modellerna möjliggör allt ifrån dokumenthantering till smidig provtagning. Tack vare en robust konstruktion kan man känna sig trygg med att denna sorts vagnar bidrar till både funktionalitet och hög nivå av hållbarhet. Vi saluför endast kvalitativa vagnar med beprövade egenskaper. Därför kan ni känna er trygga med att vårt utbud kommer att vara er behjälplig under överskådlig framtid.

  Sjukhusvagn för alla tillfällen

  Våra sjukhusvagnar är anpassade för att fylla breda behov. Därför har de blivit populära inom vården och även på skönhetssalonger som själva vill ta ansvar över smidig och multifunktionell förvaring.

  I vårt utbud finner ni klassiska vagnar med ett flertal hyllplan, och även mer avancerade sjukhusvagnar med skåp, lådor och sidokorgar. Det som kännetecknar hela utbudet är ett mångfacetterat sortiment av produkter som lämpar sig för samtliga verksamheter där smidiga vagnar gör nytta.

  Akutvagnar för sjukhus

  Det behövs knappast poängteras hur kritisk tiden kan vara när det kommer till sjukvård. Att ha tillgång till rätt utrustning kan ofta vara skillnaden mellan framgångsrik behandling och katastrof. Våra akutvagnar är särskilt anpassade för kritiska situationer. Vi kan tillhandahålla både akutvagnar för patienter och för utrustning, vilket täcker samtliga behov gällande akutvård. Tack vare kvalitativ konstruktion och genomtänkt utförande har dessa vagnar blivit ett förstahandsval för många institutioner.

  Ett brett utbud av manikyrbord

  Manikyr ställer förhållandevis höga krav på de produkter som används för att utföra behandlingen. Ofta är det nödvändigt att ha tillgång till ett brett utbud för att kunna säkerställa att kunden får den behandling som den förväntar. Ett manikyrbord ger inte bara en arbetsyta, utan även tillräckligt med förvaringsutrymme för att man ska kunna ha snabb tillgång till verktyg, produkter och övriga nödvändiga artiklar.