Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Prisvärda sjukhussängar hemma

  I vårt utbud av sängar finner ni allt ifrån sängar för hemmabruk till professionella sjukhussängar. Även om samtliga produkter är väldigt kvalitativa så skiljer de sig åt i det hänseendet att sängar för långvarig vård generellt sett erbjuder fler funktioner. Detta betyder däremot inte att de enklare sängarna är mindre funktionella, utan endast att de prioriterar de grundläggande och ofta gemensamma behoven.

  Vi kan även erbjuda enkla och smidiga bäddsoffor som tack vare modern och sjukvårdsinspirerad konstruktion kan erbjuda ett oerhört smidigt komplement vid behov av en extra sjukvårdssäng. Bland våra madrasser finner ni även bekväma och lättskötta madrasser för långvarigt bruk.

  Kvalitativ tryckavlastande madrass

  Genom att fokusera på kvalitativa modeller så känner vi oss trygga med att påstå oss kunna erbjuda unikt kvalitativa produkter. Oavsett om ni letar efter spädbarnssängar, sjukhussängar eller produkter för hemmabruk så kan vi erbjuda väldigt prisvärda och kostnadseffektiva produkter.

  Alla produkter i vårt utbud når upp till högsta möjliga standard, vilket innebär att de är såväl anpassningsbara som enkla att sköta och underhålla. Våra madrasser och kuddar är särskilt anpassade för att förhindra liggsår eller liknande skador vid långvarigt sängliggande.

  Ergonomiska sängar

  Alla våra produkter uppfyller högsta möjliga krav när det kommer till sjukvårdsprodukter. Därför är de väl lämpade för såväl långvarig vård i hemmet som för sporadiska behov. Tack vare effektiv och smidig konstruktion har de flesta av våra produkter låg vikt vilket gör dem oerhört enkla att förflytta. På så sätt kan de placeras där de gör som bäst nytta.

  Många har även särskilda funktioner såsom justerbara ryggstöd och benstöd vilket gör dem väl lämpade för vård i hemmet. Denna sorts ergonomiska sängar gör väldigt stor nytta vid långvarigt sängliggande, då de kan anpassas för att undvika liggsår till följd av allt för enformiga liggställningar.