Filtrera produkter här Visar alla 16 produkter
Längd
Bredd
Höjd
Viktkapacitet
Höjdreglering
Antal delar
Armstöd
Hjul
Individuella benstöd
Pris
Sortera efter
Klicka här för att filtrera!
Längd
Bredd
Höjd
Viktkapacitet
Höjdreglering
Antal delar
Armstöd
Hjul
Individuella benstöd
Pris
Sortera efter

Terapi – Tippbräda för pediatrik / barn

Speciellt designad för att tillgodose barn i alla åldrar upp till unga vuxna. Dessa lutningsbord för barn med justerbar höjd har dubbel benfixering och en bred fotbräda med fastsättningsmöjligheter för att säkra fötterna.

Från: 28 590 kr Excluding VAT Leverans: 35-50 arbetsdagar

Terapi – Multifunktionell tippbrits

Standard tippbritsen har designats för att tillgodose en lång rad behov för tillämpning av rehabilitering, utvärdering och undersökningsprocedurer. Med denna modell medföljer handtag; arbetsbord för patienten; uppsättning av selar och centrallåsta hjul.

Från: 35 990 kr Excluding VAT Leverans: 35-50 arbetsdagar

Terapi – Tippbräda “Pro” med nödknapp

Dessa tippbrädor har designats & utvecklats på ett smart sätt tillsammans med vårdpersonal för att uppfylla de krav som ställs på svimnings- & skörhetsbedömning. Åsidosättningen i Nödsituationer säkerställer att patienten kan återföras till ett horisontellt läge omedelbart.

Från: 42 990 kr Excluding VAT Leverans: 35-50 arbetsdagar

Therapy Economy – Tippbräda

Dessa utmärkta Lutningsbord har designats för att uppfylla de krav som ställs inom en lång rad användningsområden: rehabilitering, bedömning och undersökningsprocedurer. Denna modell är utrustad med handtag och ett seleset samt av varandra oberoende hjullås.

Från: 27 490 kr Excluding VAT Leverans: 35-50 arbetsdagar

Tippbräda med 1 motor – Fast höjd

Lutbord i 2 sektioner med motoriserad lutningsreglering, dubbla fotbrädor med justerbara vinklar (positiv och negativ), justerbart ryggstöd, laterala guider för selar, infällbara hjul, osv. Fast höjd.

Från: 20 890 kr Excluding VAT Leverans: 11-18 arbetsdagar

Tippbräda med 2 motorer – Utrustad med selen

Lutbord i 2 sektioner med motoriserad höjd- och lutningsreglering, dubbla fotbrädor med justerbara vinklar (positiv och negativ), justerbart ryggstöd, laterala guider för selar, infällbara hjul, osv. Inkluderar även pommel-stöd, en goniometer och selar.

Från: 33 990 kr Excluding VAT Leverans: 11-18 arbetsdagar

Tippbräda med 1 motor

Lutningsbart bord med 1 sektion och motoriserad lutningsreglering, justerbara vinklar på de dubbla fotbrädorna (positiv och negativ), laterala guider för selar, infällbara hjul, osv. Fast höjd.

Från: 19 590 kr Excluding VAT Leverans: 11-18 arbetsdagar

Terapi Standard – Tippbrits

Standard tippbritsen har designats för att tillgodose en lång rad behov för tillämpning av rehabilitering, utvärdering och undersökningsprocedurer. Med denna modell medföljer handtag; arbetsbord för patienten; uppsättning av selar och centrallåsta hjul.

Från: 30 790 kr Excluding VAT Leverans: 35-50 arbetsdagar

Tippbräda med 2 motorer – 2-delad

Lutbord i 2 sektioner med motoriserad höjd- och lutningsreglering, dubbla fotbräden med justerbara vinklar (positiva och negativa), justerbart ryggstöd, laterala guider till selar, infällbara hjul, osv.

Från: 31 890 kr Excluding VAT Leverans: 11-18 arbetsdagar

Tippbräda anpassad för barn – 2 delad – 1 motor – 190×55 cm

Lutningsbord i 2 sektioner med motoriserad reglering, dubbla fotbräden med justerbara vinklar (positiv och negativ), justerbart ryggstöd, laterala guider för selar, infällbara hjul, osv. Fast höjd.​

Child tilt table of 2 sections with motorised tilting regulation, adjustable angle dual footboards (positive and negative), adjustable backrest, lateral guides for harnesses, retractable wheels, etc. Fixed height.

21 190 kr Excluding VAT Leverans: 11-18 arbetsdagar

Tippbräda med 2 motorer

Lutbord i 1 sektion med motoriserad höjd- och lutningsreglering, dubbla fotbrädor med justerbara vinklar (positiv och negativ), laterala guider för selar, infällbara hjul, osv.

Från: 29 290 kr Excluding VAT Leverans: 11-18 arbetsdagar