Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Modern undersökningsbrits eller behandlingsstol

  Britsen har en lång historia och har dykt upp på allt ifrån fältsjukhus till fasta inrättningar och salonger. Vad som kännetecknar traditionella britsar är att de i princip är en sorts enklare säng, som inte sällan får en väggfast montering. De moderna varianterna är däremot ofta avsevärt mycket mer bekväma samt justerbara, och bör inte förväxlas med den stereotypiska britsen.

  Detta gäller även behandlingsstolar, som har utvecklats enormt på senare tid. Tack vare omfattande tekniska framsteg på området kan man få smidiga stolar med hydrauliska regleringsmöjligheter och även en modulärt anpassningsbar konstruktion som gör att stolen kan justeras efter individuella behov.

  Stationära britsar och flyttbara lösningar

  I vårt utbud av behandlingsstolar, britsar och bänkar hittar ni allt ifrån avancerade elektriska modeller till klassiska enkla stationära produkter. Vad man väljer handlar helt och hållet om de behov som föreligger. På platser där man utför tidskrävande behandlingar är ergonomi ofta avgörande, vilket gör att det inte sällan är viktigt med justerbara alternativ.

  För snabba undersökningar och när verksamheten kräver effektiv platsoptimering så är det ofta ett bra alternativ att komplettera med, eller prioritera, enklare stationära britsar som är oerhört enkla att sköta, väldigt slitstarka och kostnadseffektiva även på sikt.

  Behandlingsstol fotvård

  Fotvård, mer formellt benämnt podiatri eller pedikyr beroende på inriktning, blir allt mer populärt. Inte bara har vi på kollektiv nivå insett hur viktig fothälsan är för det allmänna välbefinnandet, utan den estetiskt inriktade fotvården har även kommit att bli lika vanligt förekommande som annars förhärskande nagel- eller hudvård.

  Denna sorts behandlingar ställer särskilda krav på den utrustning som används. Möjligheten att justera stolar, bänkar och avlastningsytor är avgörande för att behandlingen ska bli både bekväm och effektiv. Vi prioriterar därför fotvårdsstolar som ger mycket stöd och uppfyller samtliga krav som ställs.

  Behandlingsstol hudvård

  Begreppet hudvård kommer ibland med väldigt höga förväntningar. Ofta ligger fokusen inte bara på själva resultatet, utan även på helhetsupplevelsen. För att vårdtagaren ska känna sig bekväm, och redan från början få en känsla av förtroende, är det därför viktigt att utrustningen förmedlar bekvämlighet och seriositet.

  Vi har såväl elektriska som manuellt justerbara stolar och britsar. På så sätt har man möjligheten att välja en produkt som är minst lika prisvärd som den är funktionell och pålitlig. Oavsett om ni väljer en avancerad multifunktionell modell eller en specifik bänk med ansiktshål så kan ni vara säkra på att ni får en produkt som ger nytta lång tid framöver.