Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Klassisk sadelstol med ryggstöd

  Sadelstolen är en av de allra äldsta ergonomiska stolarna, och har gjort mycket för att skapa en behagligare miljö för såväl vårdgivare som vårdtagare och alla som vill ha tillgång till en justerbar stol. De är numera ett givet inom vården, på skolor, kontor och frisörsalonger.

  Dessa stolar kännetecknas av ett pålitligt ryggstöd som ger en hög nivå av komfort, och omfattande möjligheter till att justera sittställningen. Tack vare höjdreglage och vinklingsbara stöd så är detta en typ av stol som är minst lika praktiskt som den är bekväm.

  Taburett, frisörsstol och sadelstol

  Vi har valt att prioritera ett brett utbud av kvalitativa stolar. I vårt utbud finner ni stolar som är väl anpassade för frisörverksamhet, vårdinrättning och även privatpersoner som vill ha en bekväm, enkel och justerbar stol. Dessa stolar är i princip underhållsfria samtidigt som de ger ett robust intryck.

  En stor fördel med denna sorts stolar är att de kräver väldigt lite utrymme, och med all enkelhet kan förvaras under bord eller i små utrymmen. När väl behovet av att använda dem uppstår så kan de utan problem plockas fram. Helt enkelt perfekt för såväl små skönhetssalonger som större vårdinrättningar.

  Stolar för alla tillfällen

  Genom att prioritera ett brett utbud av arbetsstolar, kirurgstolar, taburetter och vilstolar kan vi erbjuda precis den sorts stol som våra kunder efterfrågar. Däremot är det viktigt att säkerställa att den stol man faktiskt väljer är lämpad för den verksamhet som man bedriver. Är man i behov av stolar med särskilt stöd för armar är, till exempel, en vilstol ett bra alternativ. Om man däremot behöver arbetsstolar som kan justeras utifrån tillfällets särskilda omständigheter är klassiska sadelstolar ett bra val.

  Välj rätt stol för er verksamhet

  Att välja rätt stol är väldigt avgörande för att verksamheten ska fortlöpa på ett smidigt sätt. De flesta moderna stolar är justerbara, och garanterar att den som använder stolen kan anpassa höjd och vinkel utifrån det som tillfället kräver.

  Vi har därför valt att saluföra ett stort antal stolar som inte bara är funktionella, utan även är oerhört kvalitativa. När du granskar vårt utbud så kan du vara säker på att hitta något som lämpar sig för just er verksamhet.