Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Med ett brett utbud av lämpliga förvaringslösningar och produkter vi fått chansen att kunna erbjuda lämpliga alternativ för de flesta. Med hög kvalitet blir de ett givet tillskott.

  Kärl och sopkorgar

  Vi har ett stort antal kärl, påsar, säckar och sopkorgar för kontorsanvändande. Ett enkelt sätt att kunna hantera vardagligt avfall och minimera risken för stök och oreda. Främjar såväl effektivitet som organisering.

  • Papperskorgar i många olika utföranden som gör det enkelt att hantera sopor på plats.
  • Särskilda hållare och ställ för specifika användningsområden. Främjar organisering och hantering.
  • Praktiska förvaringskärl för kortvarig eller långsiktig förvaring.

  Vi vill alltid förenkla inköpsprocessen för alla våra kunder. Det är därför vi fokuserar på att tillhandahålla kvalitetsvaror som också är prisvärda, så att de kan möta olika behov.

  Mångfacetterade påsar, säckar och kärl

  Alla våra produkter håller hög nivå och gör att ni alltid kan hålla den nivå och det tempo som ni föredrar. Med stort engagemang för prisvärdhet gör vi det enkelt för alla våra kunder att få de produkter de efterfrågar. Vi är särskilt hängivna långsiktig nytta och satsar därför uteslutande på kvalitetsprodukter som gör skillnad i såväl nutid som i det långa loppet.

  Om du inte är säker på vad du behöver, tveka inte att kontakta oss eller bläddra igenom vårt sortiment. Vi har en stor mix av produkter som kan passa både speciella behov och allmänt bruk.

  Varierad mängd produkter

  Att alltid förbättra vår verksamhet och våra egna möjligheter att upprätthålla en högkvalitativ service är ett måste. Vi strävar efter att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet samtidigt som vi ger dig bra priser. Det beror på att vi arbetar med stora inköp och en särskild fokus på både moderna lösningar och beprövade metoder.