Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Med en konstant strävan att säkerställa smidig tillgång till ändamålsenliga produkter har vi särskilt fokuserat på smidiga alternativ för köks- och hushållsanvändning. Därför hoppas vi att du för mervärde av det vi kan erbjuda.

  En- och flergångsprodukter

  För att ni ska kunna hitta vad ni behöver har vi säkerställt att vårt utbud täcker samtliga behov. Det innebär att vi har både återanvändbara köksprodukter och engångsprodukter för catering. På så sätt kan ni utifrån faktiska behov välja vad ni behöver i just er verksamhet.

  • Bägare och tallrikar i papp, plast och porslin för att passa samtliga situationer.
  • Smarta förvaringsenheter och lock. Såväl staplingsbara som helt fristående. Förenklar transport och värmehållning.
  • Termometrar, kärl och annat som säkerställer att resultatet blir rätt varje gång.
  • Livsmedel såsom kaffe, te, mjölkförpackningar och annat som är i stor efterfrågan.

  För att skapa långsiktiga kundrelationer har vi ett ständigt engagemang för att motsvara alla förväntningar avseende både köpupplevelse och tillgång på prisvärda och kvalitativa produkter. Särskilt inom kök och hushåll där kraven är väldigt höga.

  Långsiktigt ändamålsenliga

  I takt med att efterfrågan på produkter inom kök och hushåll ökar så var vi valt att särskilt fokusera på dessa. Det betyder att vi kan tillhandahålla produkter för professionella cateringverksamheter, äldrevård, omsorgsinrättningar och i princip samtliga andra verksamheter med höga krav.

  För er med nischade produktbehov kan vi i många fall tillhandahålla produkter som inte finns i vårt standardutbudet. Kontakta oss så kommer vi att göra allt vi kan för att hjälpa er att hitta vad ni letar efter.

  Ett bättre utbud

  Nöjda kunder är viktiga oavsett om det handlar om privatpersoner, företager, myndigheter eller andra instanser. Det är därför vi värdesätter tydlig kommunikation och ett förmånligt utbud. Om ni saknar något i vårt utbud så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att leva upp till era förväntningar.

  Genom att ständigt arbeta för att täcka de behov som våra kunder har så utvärderar vi samtidigt vårt rådande utbud. De gör oss perspektiv på efterfrågan som råder och kan stegvis anpassa vårt utbud och ständigt prestera bättre.