Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vi erbjuder ett brett utbud av produkter vilket gör att alla har möjligheten att hitta det som behövs för just din verksamhet och särskilda preferenser. Samtidigt fokuserar vi särskilt på rimliga och överkomliga priser. Det bästa av två världar.

  Brett sortiment av leksaker

  Här har ni ett stort antal produkter inom lek och pedagogik som gör det möjligt för både barn och vuxna att utforska och lära sig utifrån individuella förutsättningar. Denna sorts produkter är ofta en nödvändighet för både rehabilitering och för fri lek.

  • Kläder, dekor och tillbehör för både ute- och inomhuslek.
  • Sportutrustning för såväl idrott som lek.
  • Färger, målarutrustning, instrument och annat för pedagogisk och sensorisk utforskning.
  • Pedagogiska leksaker för lärande och utforskande
  • Lera, gips, pyssel och spel.

  Vi anser att den bästa policyn för att tillfredsställa våra kunder är att tillhandahålla högkvalitativa och prisvärda varor. Och även om du har mycket komplexa krav tror vi att vi kan leverera över förväntningarna.

  Mångfacetterad pedagogik

  Vi breddar särskilt vårt utbud av pedagogikleksaker för att möjliggöra för alla verksamheter att ha ett ändamålsenligt basutbud, och även få tillgång till specialiserad utrustning.

  Anställda på vårt företag är här för att ge dig råd om vilket alternativ som skulle vara bäst för din verksamhet. Vi har produkter för de flesta företag, så om du inte är säker på vad som fungerar bäst för din organisation. Kontakta oss gärna.

  Alltid prisvärt

  Vi letar alltid efter sätt att förbättra våra nuvarande produkter och utöka vårt befintliga sortiment. Det är viktigt för oss att hänga med i utvecklingen och möta våra kunders behov. Det är därför vi vill kunna tillhandahålla produkter för dina behov. Vi erbjuder ett brett utbud av allmänna och specialiserade produkter och hoppas att du hittar det du letar efter till ett pris som ligger inom din budget.