Kategorier

 • Kontakta oss

  Behöver du hjälp? Då är du välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss!

  Ett urval av våra kunder

 • Vårt utbud av produkter låter dig hitta det som passar dina behov och preferenser. All vår fokus ligger på att göra det enkelt för dig att välja rätt. Vi har alltid överkomliga priser eftersom vi anser att kvalitet inte ska kosta mer än nödvändigt.

  Stort antal alternativ

  Vi har ett stort antal olika alternativ inom el och belysning som gör det enkelt för er att välja rätt utifrån just era särskilda omständigheter och behov. Ett givet sätt att få tillgång till .

  • Lampor och lysrör i ett flertal olika utföranden och med särskilda egenskaper såsom specifik lumen samt ljus- och färgbild.
  • Säkringar av ett stort antal olika slag.
  • Batterier, såväl laddningsbara som engångsbatterier.
  • Maskiner och apparater för särskilda ändamål.

  Vi har beslutat att fokusera på högkvalitativa, prisvärda produkter för att göra din upplevelse som kund enklare. Det gör också att vissa av produkterna är förmånliga nog att införskaffa i stora mängder. Perfekt för den dagliga verksamheten.

  Allmänna och specialiserade produkter

  Vi gör det enkelt för er att välja de sorts produkter som är bäst lämpade för er verksamhets särskilda behov och önskemål. Ett givet sätt att få högsta möjliga valuta för pengarna.

  Ta gärna förutsättningslös titt på vårt utbud. Vi har produkter för de flesta verksamheter, och vi är övertygande om att du kommer att hitta lämpliga alternativ.

  Brett utbud av el & belysning

  Vårt uppdrag på är att leverera de bästa produkterna och tjänsterna till våra kunder. Vi letar ständigt efter sätt att förbättra våra nuvarande erbjudanden och utöka vårt sortiment för att tillgodose kundernas behov.

  Vi förstår hur viktiga dina behov är och det är därför vi vill tillhandahålla produkter som passar dem. Vi erbjuder ett utbud av både allmänna och specialprodukter i många olika prisklasser så förhoppningsvis hittar du det du behöver här.